Politistul „pedofil” Sucilã ar putea fi liber

Instanta de la Petrosani a admis cererea de eliberare sub control judiciar a fostului agent de politie Adrian Sucilã. Fostul politist va fi liber luni, sãptãmâna viitoare, dacã magistratii de la Deva vordecide asta.

Este primul pas fãcut de magistratii de la Petrosani, dupã ce avocatii lui Sucilã au cerut în repetate rânduri, eliberarea acestuia, dar procurorii au înaintat recurs. Potrivit lui Daniel Tomescu, avocatul lui Sucilã, luni, la Tribunalul Hunedoara se va judeca acest recurs si, tot atunci, Sucilã va afla dacã e liber. „Instanta de la Petrosani a admis cererea de eliberare sub control judiciar al lui Adrian Sucilã, dar procurorii au fãcu recurs. Urmeazã ca luni sã se decidã dacã va fi liber”, a precizat Daniel Tomescu, unul dintre avocatii lui Adrian Sucilã.

Adrian Sucilã a fost acuzat de furt si sex cu fiul minor al fostului viceprimar al municipiului Vulcan, Angela Stoica. El a fost încarcerat în 4 iulie si acum se aflã în arestul preventiv de la Deva, pânã luni, când va ajunge în fata magistratilor din Deva. Instanta i-a interzis lui Sucilã  sã meargã  în locuinta pãrtilor vãtãmate Stoica Mihai Alexandru si Stoica Mihai sau în locuinta martorei Stoica Angela, ori sã  ia legãtura cu vreuna dintre pãrtile vãtãmate mai sus mentionate sau cu inculpata Stoica Mihaela Gabriela precum si cu martorii.

Asta dacã va fi eliberat sãptãmâna viitoare.

Diana Mitrache