Politia si Corpul de Control al CNH, pe capul liderului de la Mina Petrila

Minerii de la Petrila vor sa stie ce se intampla cu banii din cotizatiile platite de ei. Mai mult, acestia au cerut explicatii si in legatura cu pontarea in subteran a liderului Ioan Temneanu, in timp ce acesta nu s-ar afla la lucru. Liderul minerilor de la Petrila, Ioan Temneanu, este cercetat de politistii din localitate, precum si de reprezentantii Corpului de Control aflat la dispozitia directorului general al Companiei Nationale a Huilei Petrosani.

Asta dupa ce impotriva lui Temneanu a  fost depusa cate o sesizare care face referire la banii din cotizatiile platite luna de luna de angajatii Exploatarii Miniere Petrila.

In plus, potrivit celor reclamate, o paret a angajatilor sustine ca liderul de sindicat ar fi fost pontat ca fiind la serviciu, in timp ce acesta s-ar fi aflat cu totul in alta parte decat in incinta unitatii extractive. Membrii Corpului de Control al CNH s-au aflat ieri la Mina Petrila, unde au demarat verificarile in acest caz.

De asemenea, politistii din Petrila vor declansa o ancheta pentru a stabili daca cele semnalate se confirma. Oamenii legii au primit sesizarea de ceva vreme dar spun ca nu au facut nimic pana acum pentru ca …au asteptat finalizarea campaniei electorale, ca sa nu se interpreteze cumva cercetarea lor.

„Intr-adevar, exista o sesizare anonima, careia urmeaza sa-i dam curs. Am lasat sa se finalizeze alegerile, ca sa nu se interpreteze. In functie de ce vom constata, vom face propunerile legale”, a declarat Ovidiu Zaharie, comandantul Politiei Orasului Petrila.

Nu este prima data cand ortacii din Valea Jiului reclama faptul ca liderii lor incaseaza salarii enorme, nemeritate, dupa ce se ponteaza ca fiind in subteran cand ei nici macar nu dau pe la unitatile miniere.

Carmen Cosman

Advertisements

25 de comentarii la „Politia si Corpul de Control al CNH, pe capul liderului de la Mina Petrila

 • 13 iunie 2012 la 18:26
  Permalink

  Eu nu inteleg ce treaba are corpul de control al cnh cu banii sindicatului si ce treaba are politia cu faptul ca temneanu ar fi fost pontat incorect!! articolul nu ofera informatii complete.
  „Intr-adevar, exista o sesizare anonima, careia urmeaza sa-i dam curs. ” referitor la ce exista o sesizare? la banii sindicatului sau la faptul ca fost pontat incorect?

 • 13 iunie 2012 la 19:19
  Permalink

  sa fie controlate toate minele,pt ca toti sindicalistii se ponteaza noaptea sa-si rezolve ziua linistiti problemele(personale,bineinteles) ! are dragoi curaj sa trimita CORPUL de CONTROL pe schimburi fara sa fie anuntati cei verificati ? vom vedea aceleasi rezultate negative (adica totul e-n regula,nu s-a confirmat nimic din cele sesizate) si HAI PA !

 • 13 iunie 2012 la 22:17
  Permalink

  Fix,pix frectie la un picior de lemn.Tocmai,sa faca mineri de la Petrila cu inima cind o aparut Temneanu imbracat in salopete noi,camase alba,cizme noi,casca,fara lampa,fara masca si umbla prin curtea minei gura casca.COINCIDENTA????????????????? Ghici ghicitoarea mea ,cine l-a anuntat ca vine corpul de control al CNH?

 • 14 iunie 2012 la 02:47
  Permalink

  La mina Lonea sant cazuri de merg 1 zi da 10 ba . Si asta de ani buni aceleasi persoane care sant tolerate ,, Foi de boala ,eranjamente etc si alti sant prosti si lucreza ptr ei .

 • 14 iunie 2012 la 04:36
  Permalink

  CNH SA L SCOATA LA PENSIE ODATA CA NE AM SATURAT DE EL LA MINA

 • 14 iunie 2012 la 04:46
  Permalink

  Pentru stolo si solo: pontajul fictiv este fapta penala atat pentru cel pontat cat si pentru cel care ponteaza. De aceea este implicata si politia. Deci, pentru a ajuta noul director si politia in anchetele lor pentru a se termina cu aceste practici, fac apel la voi si la ceilalti sa faceti publice toate informatiile pe care le detineti despre astfel de fapte care incalca legea… Dupa cum ati vazut, le puteti face si anonim. Si voi, cei de la celelalte mine si mai ales Lupeni, puteti ajuta aceasta curatenie printre corupti si corupatori, etc.

 • 14 iunie 2012 la 04:55
  Permalink

  Mai draga Stolo, daca nu te intereseaza ce fac altii cu bani tai fa o cerere sa-ti mareasca cotizatia la sindicat. Pe de alta parte si cei care cred ca se face munca de sindicat pentru oameni iar sunt naivi. Totusi chiar si sindicatele ar trebui sa respecte LEGEA. A cere ca sefii de sindicat sa munceasca iar e aiurea, atunci ar putea sa bata cu pumnu in masa conducerilor. Asa ca el e pontat la locuri de munca cu K-ul mare, va avea o pensie Buna si cand isi cer minerii drepturile va juca si liderul o mica sceneta ca ii apara pe oameni. Se va certa cu conducerea in fata oamenilor apoi vor discuta in liniste ce si cum… Asa era o data, demult , acum e democratie, e transparenta, suntem in UE care ne apara drepturile, avem PPDD care lupta cu ciocoi. DE ce va mai plangeti ?.

 • 14 iunie 2012 la 05:10
  Permalink

  Actiunile astea au un iz de vanatoare de vrajitoare,anonimul ala de pe Taia a denuntat si alti opozanti in timpul campaniei cand unii agenti economici au fost calcati de diverse controale sperand sa-i intimideze.Oare nu la toate unitatile din vale liderii au acelas statut,oare nu toate sindicatele au un birou care hotaraste prin vot ce fac cu banii din cotizatii,ce treaba are corpul de control al CNH pe ce sunt cheltuiti banii din cotizatii?Sunt curios cand vor controla organele abilitate si pe acel anonim la care sunt convins ca vor gasii nereguli cu mult mai mari, de natura penala.Nici nu s-au inchis bine usile sectiilor de votare si a inceput sa haituiasca oameni onesti care i-au fost potrivnici prin diverse mijloace.

 • 14 iunie 2012 la 05:15
  Permalink

  E foarte simplu sa se faca o analiza la actualul sct 2 si sa vada in pontaje cine da carbune si cine ii prosteste pe restul.

 • 14 iunie 2012 la 09:58
  Permalink

  Aveti dreptate. Dl Temneanu este in PC . Ba da la astia nu le este frica de dumnezeu ca se intoarce ROATA?

 • 14 iunie 2012 la 11:39
  Permalink

  Il sustinem pe liderul nostru Temneanu.

 • 14 iunie 2012 la 18:04
  Permalink

  tot circul asta e facut de niste oameni care nu accepta infringerea electorala si carora temneanu le a aratat ca poate cu un partid mic sa faca scor la alegeri pe cind altii avind in spate cel mai puternic partid din tara s au facut de rusine

 • 14 iunie 2012 la 21:39
  Permalink

  Ptr.Minerii de la E.M.Petrila:
  Poi daca nu il sustineti zburati de la Petrila.

 • 15 iunie 2012 la 06:25
  Permalink

  Pentru Minerii de la E.M.Petrila: Temneanu, conform legii 62/2011, va trebui sa aleaga intre sindicalism si consiliul local. Data trecuta a scapat incalcand legea si fiind si consilier si lider. Nimeni nu s-a autosesizat si nici nu a sesizat… Asa ca cel care i-a facut sezizarea anonima nu a stiut cum sa puna problema. Daca facea sesizare catre ANI, Temneanu nu ar mai fi putut ocupa o functie publica timp de vreo 3 ani si candidatura lui era anulata.

 • 16 iunie 2012 la 09:18
  Permalink

  Cotojmane,te f..e grija de alti?Veziti ba lenesule de pensia ta,ca noi minerii de la Petrila il sustinem pe Temneanu.

 • 16 iunie 2012 la 14:00
  Permalink

  interesant e ca domnii de la corpul de control cind intra in curtea minei trec pe linga inginerul butuza pontat suta la suta subteran care mai nou tunde pomii si asfalteaza curtea minei bineinteles pontat subteran cu complicitatea inginerilor sefi crisan si simion

 • 17 iunie 2012 la 10:21
  Permalink

  asa e butuza nu calca prin mina spioneaza numai ce fac altii si ponteaza pocaitii care muncesc in strainatate si ii dau lui dreptul,cei care nu i cotizeaza sint asupriti

 • 17 iunie 2012 la 10:23
  Permalink

  la cnh se promoveaza fosile din preistoric ca popescu si simion care au o suta de ani,temneneanu e fecior pe linga ei

 • 17 iunie 2012 la 12:00
  Permalink

  Pentru Costica.INg.Butuza inseamna ca lucreaza ceva la EM Petrila chiar daca este lider de sindicat.Cred ca tu nu ai inteles ca , corpul de control ii cauta pe aia carew nu fac nimic.

 • 17 iunie 2012 la 17:47
  Permalink

  liviu draga gresesti pentru vopsit borduri si plantat floricele nu tii un inginer si o armata de putari platiti suta la suta subteran,pentru asta sint alte categorii de personal,ce ar fi ca minerii din abataje sa iasa si ei la plantat floricele

 • 18 iunie 2012 la 22:50
  Permalink

  reclamatiile au fost facute de simion si butuza la indemnul taticului lor de la car care l a pus pe simion la 50 ani inginer sef

 • 19 iunie 2012 la 09:27
  Permalink

  Titi ai ceva impotriva,inseamna ca mai sunt oameni cu caracter la E.M.Petrila si nu le este frica de Temneanu si Ermoiu.Daca e adevarat felicitari domnilor Simion si Butuza !

 • 20 iunie 2012 la 12:13
  Permalink

  a mai ramas temneanu,dar din auzite la cei doi de caracter nu e cazul mai ales la butuza care e un infect,celalalt e doar servitor.

 • 20 iunie 2012 la 22:29
  Permalink

  Pentru Titi… Caracter de caracter Temneanu asta al tau… Sigur ti-au ramas ceva firimituri de la el… din cei peste trei miliarde de lei furati din cotizatiile ortacilor si depusi de ani buni la CAR faza B sa ia dobanda an de an… Ca au disparut multe borsete cu bani… Si ia bani si ca inginer CFL (???), si ca presedinte… Ce se face cu profitul de la chiosc ? Cum reuseste sa ia 30 milioane pe luna sub pretextul ca masina lui personala e inchiriata sindicatului ? 360 milioane pe an ! (plus benzina si reviziile)… Caracter de caracter !!!

 • 26 iunie 2012 la 18:07
  Permalink

  analistul dorel dorelian a furat banii sportivilor din petrila …

Comentariile sunt închise.