P NL pregătește oamenii pentru fotoliile de primari, iar miercuri vor fi desemnați cei care au cele mai multe voturi. La Petrila pare să aibă loc o schimbare, iar Samuel Dioane nu mai e în cărți. Liderii județeni spun că schimbări încă mai sunt posibile.
Schimbările de ultimă oră par să facă parte din categoria „aceeași Mărie, cu altă pălărie”. Iar la Petrila numele lui Samuel Dioane nu mai e în cărți. Cel care a condus Complexul Energetic Hunedoara, dar și organizația PNL din estul Văii Jiului ar urma să fie schimbat. Iar un nume vehiculat este cel al lui Adrian Preda.
„Va mai fi la Petrila în echipa Partidului Național Liberal. Doar că, în urma sondajului pe care l-am făcut, a rezultat o altă persoană care va candida în orașul Petrila. În partide se întâmplă schimbări, funcție de ceea ce înseamnă poziționarea fiecărui candidat, funcție de aprecierea pe care o are în rândul electoratului și atunci, în prag de alegeri se întâmplă schimbări. Vor mai fi schimbări”, a spus Vetuța Stănescu, liderul liberalilor din județul Hunedoara.
Liderii PNL spun că fiecare organizația are propriul algoritm și că viitorii candidați sunt cei care au cele mai multe voturi. „Sunt câteva schimbări și acestea vor fi produse miercuri, în Comitetul Județean. Ele sunt dictate de ceea ce înseamnă campania electorală. Ne găsim în faza în care decidem viitori candidați și îi validăm”, a mai adăugat Vetuța Stănescu.
PNL-iștii spun că, din această săptămână, vor valida toate candidaturile și că, în fiecare oraș sunt desemnați oamenii care au cel mai bun procent în rândul electoratului.
Diana Mitrache