PNL nu voteazã bugetul plin de iluzii propus de guvernul Grindeanu

Florin Roman, presedinte PNL Hunedoara sustine cã bugetul propus de guvernul Grindeanu este departe de angajamentele asumate de acest partid în campania electoralã si la mare distantã de nevoile reale ale românilor, motiv pentru care PNL nu-l va vota.

“PNL nu poate sustine un buget în care marile proiecte de investitii ale României sunt ignorate sau în care autostrãzile nu reprezintã o prioritate. Românii trebuie sã stie cã reprezentantii PSD si ALDE din Parlament, alãturi de  guvernul Grindeanu, nu sustin constructia autostrãzii Moldova, a autostrãzii Sibiu-Pitesti si, în general, cã refuzã orice proiect care nu serveste interesele actualei coalitii si ale clientelei politice.(…) Prin adoptarea  acestui buget, construit special pentru intersele politice ale coalitiei aflate la guvernare, ignorând interesele românilor si dezvoltarea economicã a României, sunt sanse mari ca tara sã ajungã din nou în recesiune economicã. PNL nu poate fi pãrtas la politica antinationalã a actualei guvernãri si de aceea nu va vota bugetul guvernului Grindeanu pentru anul 2017”, declarã Florin Roman.

Pe de altã parte, liberalii pretind cã actualul Guvern a gãsit bani pe care sã-i împarte clienteral. “În schimb, s-au gãsit bani, si nu putini, 30 de miliarde de lei, pentru a-i pune la dispozitia pixului doamnei ministru Sevil Shhaideh, ca sã-i împartã pe criterii politice, în baza Ordonantei 9/2017, pe care guvernul Grindeanu tocmai a adoptat-o. PSD  face ceea ce stie mai bine: împarte România în douã si-si cumpãrã din bani publici capital electoral, amanetând viitorul tãrii”, aratã Roman.

Marius Mitrache

4 comentarii la „PNL nu voteazã bugetul plin de iluzii propus de guvernul Grindeanu

 • 8 februarie 2017 la 10:25
  Permalink

  Romane sa te duci la dracu de unde ai fost parasutat la Hunedoara ,ca nu esti bun de nimic.Esti un tip infatuat si plin de ura care sustineai cu tarie ca suta la suta PNL -ul va castiga si ca va forma guvernul cu Ciolos in frunte.Sa dovedit ca Ciolos a fost cel mai slab prim ministru.
  Sunt liberal si abia astept sa te arati prin Vale sa ti-o trag si in „live” ca prea o meriti.Ce zici ? Te bagi?

 • 8 februarie 2017 la 14:22
  Permalink

  Roman,sugaciul lui hava de la alba,trimis sa distruga alaturi de harau PNL Hd.

 • 8 februarie 2017 la 15:11
  Permalink

  Ce grande se da prostalaul la votarea motiunii,si-a aprins telefonul in semn de solidaritate cu strada ! Respect pt protestatari,dar libidinosi de teapa lui roman trebuie exclusi,de ce nu a iesit in strada cand se manifesta impotriva lui boc sau romane du-te intre protestatarii de la Cotroceni ! Sa vedem ai sange in instalatie ?

 • 15 februarie 2017 la 02:54
  Permalink

  Sa il puneti pe Branduse cacandidat la alegerile daca o sa fie in Lupeni din partea PNL.Va rog frumos ca el e singurul care castiga.

Comentariile sunt închise.