PNL- nu racoleazã social-democrati

11Liberalii din Petrosani i-ar putea accepta pe social-democratii care si-au anuntat demisia din organizatie. Coordonatorul PNL Valea Jiului spune cã „usile partidului sunt deschise pentru oamenii de valoare”.

Scandalul din Organizatia PSD Petrosani ia amploare, iar membrii care si-au anuntat demisia ar putea fi primiti de liberali, chiar dacã se fac presiuni sã nu li se accepte adeziunile. Coordonatorul PNL Valea Jiului, Costel Avram, spune cã existã un protocol prin care partidele din USL s-au angajat sã nu îsi racoleze membrii. „La ora aceasta existã un protocol al USL, cum cã nu poti lua membrii de la unul la altul. Totusi este pãcat cã doi oameni buni nu-si mai regãsesc locul în PSD. Nu le pot impune eu viitorul, ei sunt singurii care-si vor alege viitorul si nu ascund faptul cã PNL are nevoie de oameni buni”, a declarat Costel Avram, coordonator PNL Valea Jiului.

Doi membri importanti ai PSD Petrosani si-au anuntat plecarea, iar unul dintre ei deja si-a depus adeziunea la PNL Petrila.

Fostul lider sindical, Costel Postolache, a avut discutii cu liberalii spun surse demne de încredere si ar putea sã nu-si piardã mandatul de consilier local la Petrosani, chiar dacã va pãrãsi partidul pentru cã a candidat din partea USL.

Maximilian Gânju

2 comentarii la „PNL- nu racoleazã social-democrati

  • 1 octombrie 2013 la 09:42
    Permalink

    Pleaca ei dar se intoarce Vochitoiu cu Dorina Plescan si cu Generalul Alexandrescu. Atunci o sa fie mare organizare si disciplina, succese si batalii politice castigate de la locale pana la generale. Adevarul triumfa pana la urma iar Vochitoiu va reusi sa redevina ce a fost si mai mult decat atat: presedintele PSD Petrosani si presedintele PSD Hunedoara si chiar presedintele PSD pe regiunea Vest, si poate cu ajutorul lui Dumnezeu presedintele PSD pe tara. Doar cu Vochitoiu se poate lucra in PSD, cunoaste oamenii, le stie dorintele, le asculta pasurile, stie sa vorbeasca si este si un barbat frumos si elegant. Mai presus de toate Vochitoiu este cu saracii, este cu dreptatea, este cel mai cinstit om din lume.

  • 1 octombrie 2013 la 12:24
    Permalink

    „Lili” chiar ai scris la „misto” despre Vochitoiu. In realitate este exact invers, nici nu mai pot completa cu nimic.Ha,ha, ha!

Comentariile sunt închise.