PNL Lupeni se „dezintegreazã” cu câteva zile înainte de alegeri

Organizatia Partidului National Liberal din Lupeni rãmâne fãrã membrii de pe lista de consilieri. În decursul a douã zile, douã persoane au plecat spre Partidul Social Democrat.

Reprezentantii formatiunii politice sustin cã nu existã nicio problemã internã în cadrul organizatiei, ba din contrã, nu au pierdut nimic prin plecarea celor douã tinere.

“A plecat un copresedinte al organizatiei de tineret. A fost presedintele organizatiei PDL. Probabil se simte bine în partea cealaltã. Au venit împreunã, de mânã (Andreea Sirop si Raluca Andreea Muraru –n.r.) si ne asteptam sã plece de mânã. Amândouã au venit deodatã, prezentate de organizatia judeteanã de tineret drept niste persoane foarte de viitor si trebuie promovate si ne asteptam sã plece cele douã. Lista (de consilieri-n.r.) rãmâne intactã, suntem 19 consilieri, noi mai suntem 22 pe listã, e suficient. Ãsta era jocul lor, de asta au fost puse sã vinã, asta e”, a declarat Constantin Brânduse, presedintele PNL Lupeni.

Mai mult decât atât, presedintele PNL Lupeni declarã cã plecarea celor douã tinere la PSD nu este o pierdere.

“Nu este deloc o pierdere pentru cã si activitatea lor în afarã de a fi pusi pe afise si a face parte pe o listã la asta s-a rezumat tot. Ni s-a recomandat foarte mult sustinerea tineretului pe liste si promovare. Asta am fãcut. Democratia îti dã voie sã faci orice, atât politic cât si în afara politicii. Nu avem nicio problemã în organizatie. Din rândul celor stabili nu e nimeni care sã plece. Mie, personal mi-au fost recomandate de copresedintele de la tineret de la judet ca persoane foarte de încredere, de viitor, care au fãcut muncã politicã, eu le-am luat, le-am promovat la rândul meu, mi-am fãcut datoria, le-am preluat cu încredere, le doresc succes unde merg”, a mai subliniat sursa citatã. Constantin Brânduse recunoaste cã i s-a recomandat ca cele douã tinere sã fie promovate pe lista de consilieri locali. Întrebat dacã l-a deranjat sau nu recomandarea, rãspunsul a fost “eu am luat de bunã ceea ce s-a spus, considerând cã cei care au lucrat cu domnisoarele au fost multumiti, nu am de ce sã le comentez decizia, a fost recomandarea dumnealor, le-am respectat-o, asa mi s-a pãrut corect. Dacã nu doresc sã fie cu noi mai bine sã plece”.

Monika BACIU

4 comentarii la „PNL Lupeni se „dezintegreazã” cu câteva zile înainte de alegeri

 • 30 mai 2016 la 23:22
  Permalink

  Cand sa scris ca PNL sI PSD AU FACUT PACT POLITIC LA CENTRU ,SE STIE SI CINE CUM VA FI , NU ATI CREZUT.Deci despre ce vorbim? despre politica?.Sau,mai exista si cea mai plauzibila varianta.Oamenii din PDL s-au trezit la realitate.Si-au dat seama ca sunt amenintate cu pierderea locului de munca de catre Rasmerita ,la fel ca si lucratorii din primarie.Ori cum,PNL nu a pierdut nimic altceva decat DOUA FUFE.Deci, Rosu Cristian se pregateste sa retraga soldateii din Partidul PNL?,oare de ce?,pai uite de ce,Rosu Cristian situandu-se pe prima pozitie pe lista PNL la postul de consilier va ajunde cu siguranta in consiliu local iar dupa aceea va pleca la PSD ,asta daca Razmerita va fi primar.Daca primar va iesi Petrar ,Rosu va incerca sa suga ciorapii pentru a se da mare consilier lupenean care planteaza flori in beton.Bai fratilor,cat de prost trebuie sa fi si sa plantezi flori in beton?,asta e doar asa pentru imaginea lui, ca fraieri sustinatori sunt destui.Stire bomba ,FRUMOSII CONDUCATORI DIN PNL LUPENI VOR DISPAREA DEFINITIV ODATA CU INLOCUIREA PRIMARULUI RAZMERITA .06.06.2016.Municipiul Lupeni va avea un alt primar,gospodar ,administrator,o alta fatada Lupeneana.Iesiti la vot ,votati schimbarea clanului

 • 31 mai 2016 la 16:04
  Permalink

  Îmi place,corect punctat !

 • 31 mai 2016 la 16:09
  Permalink

  este ok

 • 31 mai 2016 la 23:51
  Permalink

  Incepe spectacolul , Rasmerita va castiga,prin presiunea facuta de noi ,membrii PSD ii facem pe oameni sa voteze PSD .eSTE O CHESTIE PSIHOLOGICA, De aceea iesim in oras zi de zi , incercam sa schimbam ,spalam creierii locuitorilor.Voi, locuitorilor lupeniului,DACA VOI NU MA VRETI,EU VA VREAU, SI NU AVETI CE SA IMI FACETI.Cu stima , un membru PSD LUPENI

Comentariile sunt închise.