Administratie

Petrosani: Ce strãzi vor avea asfalt?

Administratia de la Petrosani anuntã cã va turna asfalt pe 5 strãzi din localitate.  Banii necesari lucrãrilor au fost alocati în sedinta de consiliu de vinerea trecutã si lucrãrile vor începe, imediat ce procedurile legale sunt finalizate. „Sunt propuse pentru investitii strãzile:  Gheorghe Baritiu, Andrei Muresanu si Kogãlniceanu, strada Coasta si strada Stefan cel Mare. Toate au utilitãtile trase, respectiv apã si canalizare, pentru ca mai apoi sã nu fie nevoie ca lucrãrile ulterioare sã spargã asfaltul proaspãt turnat”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
De altfel, în sedinta de consiliu, chiar consilierii locali care au votat bugetul pentru finantarea lucrãrilor, au tinut sã se asigure de acest aspect. „Vreau sã ne asigurãm cã nu vor fi sparte. Noi am turnat asfalt si acum vedem toti pe  strada Maleia, spre Parâng, ce dezastru este. A fost reabilitat DN 66, vedem ce dezastru este si acolo, începând de la intersectia cu Petrila. Nu vrem sã se mai întâmple”, a spus Milu Vladislav, consilier local de la Petrosani.
Diana Mitrache

4 comentarii la „Petrosani: Ce strãzi vor avea asfalt?

  • ..la urmatoarele alegeri. ce tot vreti acolo pe Lunca? n.aveti strada asfaltata? e in stare perfecta in acte. voi credeti ca noi, burghezimea, avem macar drum pe acolo? :))

  • domnule primar si domnilor consilieri dupa ce ca ne ati uitat cu asfaltarea si acum vreti sa faceti lucrurile pe jumate? intoduceti conductele astea nenorocite de gaz si asfaltati macar ca o compensare la adresa cetatenilor pe care i ati uitat de atata vreme cetateni care v au rugat ca pe sfantul D zeu sa ai scoateti din noroi asa poate fi satisfacut si domnul vladislav care de data asta adevar a grait poate se implica un pic si domnul pascu sau a uitat cum se plangea cu ceva ani in urma colegilor de la mina ca trebuie sa vina in cizme de cauciuc in statia de autobuz cu SPERANTA ca ne asculati si pe noi va doresc un viitor luminos

  • dl. primar strada jiului si circa pompieri cand urmeaza ….dupa alegeri sa inainte de alegeri ????vrem si noi o lopata de asfalt ….

Comentariile sunt închise.