Petroșani: Cartierul Colonie, zonă specială de siguranță publică

Polițiștii hunedoreni au declarat un cartier din Petroșani zonă specială, după ce aici, periodic, au avut loc altercații și diverse acte antisociale. Potrivit unui comunicat remis presei, „Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara a decis vineri, 18.09.ac, ca un cartier din municipiul Petroșani să fie declarat zonă specială de siguranță publică”.

Totul se întâmplă în scopul prevenirii unor fapte antisociale, motiv pentru care efective mărite de ordine publică, formate din polițiști, jandarmi si polițiști locali au patrulat, la sfârșitul săptămânii trecute, in cartierul Colonie, din Petroșani.
„Misiunea forțelor de ordine este aceea de a asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică specifice, in scopul prevenirii şi a combaterii faptelor care aduc atingere vieţii şi integrităţii corporale, precum şi a prevenirii furturilor din locuinţe şi din autoturisme. Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, pe drumurile publice se va asigura prezenţa activă a agenţilor de circulaţie rutieră, la orele de vârf, pe principalele artere, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Măsura a fost instituită pe o perioadă nedeterminată, forțele de intervenție fiind alocate in teren, in funcție de situația operativă.

Diana Mitrache

Un comentariu la „Petroșani: Cartierul Colonie, zonă specială de siguranță publică

  • 21 septembrie 2020 la 14:23
    Permalink

    Asa le ziceti voi la subspecile alea? Speciali? Da-ti dracu albinosii de colo.

Comentariile sunt închise.