Petrila dã cheile pentru noul ANL

Mai multe familii de tineri vor petrece sãrbãtorile de iarnã în case noi. Asta, pentru cã vor primi repartitii în noul bloc ANL ce a fost construit pe malul Jiului, la Petrila. Primarul spune cã lucrãrile sunt aproape gata si cã va înmâna cheile în curând, chiriasilor.
„Urmeazã sã dãm în folosintã, pânã cel târziu în 15 decembrie, un bloc ANL, la care s-au început lucrãrile în luna iunie  2016. Constructorul m-a asigurat cã, undeva la finele acestei luni, se va face receptia. Noi, la momentul acesta, lucrãm, cu comisiile de specialitate din cadrul primãriei, la evaluarea cererilor si a dosarelor si pânã în 15 decembrie vrem sã dãm cheile pentru locuintele noi”, a spus Vasile Jurca, primarul orasului Petrila .
Pozitionat pe malul Jiului de Est, chiar la intrarea în orasul Petrila, blocul ANL este destinat tinerilor din acest oras. Excavatoarele au început sã sape fundatia, în luna iunie a anului trecut, iar noul bloc de pe strada Prundului, are acum 20 de unitãti locative. Pe lângã cele 400 de dosare ce existau deja în evidenta primãriei si alti tineri si-au depus cereri, iar acum va fi fãcutã selectia dosarelor.
Diana Mitrache