Petre Nica a semnat adeziunea la PMP si va candida la alegerile parlamentare

Petre Nica, fostul presedinte al sindicatului Muntele va candida la alegerile parlamentare din partea PMP. Nica va ocupa prima pozitie pe lista PMP la Senatul Romaniei.
“Am stat si am chibzuit bine oferta politica si pana la urma Partidul Miscarea Populara este un partid nou care nu si-a amprenta pe mineritul din Valea Jiului. Oferta pe care eu o am pentru partid si pe care partidul o are pentru mine ca reprezentant al unei miscari sindicale in Valea Jiului a fost una interesanta. Vreau sa incerc sa aduc problemele Vaii Jiului si ale judetului Hunedoara la nivelul Bucurestiului, aici unde stiu sigur ca pot sa fie si rezolvate”, a spus Petre Nica, pentru stiripesurse.ro
Nica a mai subliniat ca de la Bucuresti ar putea sa contribuie la rezolvarea problemelor minerilor.
”Vreau sa vin sa rezolvam problemele minerilor de aici din Parlament, unde se fac legile”, a mai spus Nica, potrivit stiripesurse.ro.

monika BACIU

9 comentarii la „Petre Nica a semnat adeziunea la PMP si va candida la alegerile parlamentare

 • 3 octombrie 2016 la 22:18
  Permalink

  O sa rezolvi problemele mineritului asa cum le-ai rezolvat pana acum impreuna cu pretenasul si pensionabilul ca tine Jujan.Ai distrus mineritul ,l-ai dus in cap si acum te vrei senator,o sa te voteze pu..a.Mai bine votam PSD decat pe Nica ,Voichitoiu mincinosul .RUSINE VOUA RUSINE.Vrem un parlament curat.O sa va bata Razmerita pe toti .

 • 3 octombrie 2016 la 22:25
  Permalink

  o sa cistige la fel cum a castigat si Ivanus la lupeni.Ha ha ha , o sa facem bani cand incepe campania electorala ,noi oamenii de rand o sa ne imbogatim dupa ce veti pune afisele electorale pe panouri,o sa venim si o sa spunem….5 lei scuipatul 10 lei pisatu si asa facem bani cu voi .Va considerati eligibili, dar va vedeti doar interesul familiei voastre.rusine voua.

 • 4 octombrie 2016 la 10:37
  Permalink

  „VAI DE LUME SI DE OM ,CIND AJUNGE ..HOTUL DOMN”………

 • 4 octombrie 2016 la 11:15
  Permalink

  mai dobitocule partid nou ? bine va sta si tie si lui jujan langa balega de hary asteptati numa voturile va si vedeti pe scaune dar la iarna poate se ntampla o minune si belesc ochii cei cu stampila n mana desi ma indoiesc ca majoritatea sunt orbi si surzi dupa 26 de ani voteaza aceiasi hoti

 • 4 octombrie 2016 la 13:25
  Permalink

  acest nica un profitor al sistemului minier unde a trait ca lipitoarea pe spatele minerilor si a dat arama pe fata el iubitorul de mineri iata la prima oferta efemera ce i drept a parasit corabia nu iti e rusine gunoi ordinar minerii ar trebui sa te scuipe cind te vad pe drum….

 • 4 octombrie 2016 la 14:30
  Permalink

  Rusine Nica Petre fost lider de sindicacat,ai afirmat la mondo ca nu te vei implica in politica,gestul tau demonstreaza ca Adrian Jurca avea dreptate cand spunea ca nu esti de cuvant. Afirmatia de la Mondo demonstreaza ca iti sta bine si politician deoarece minti asa de tare incat te crezi singur.Rusine tie,te potrivesti cu Haralampie amandoi mincinosi.De fapt semanati cu Base….ha ha ha nu am locit niciodata cu pumnul!….ha ha ha.

 • 4 octombrie 2016 la 16:53
  Permalink

  Nu stiu ce sa zic! DirtyHarry o comite din nou! Acest om mai face multe greseli? De toate felurile as zice. Cat de jos se mai poate cobori DirtyHarry???? Raspunsul, foarte jos!

 • 4 octombrie 2016 la 19:16
  Permalink

  frumoasa fotografia ,sper ca fotograful a ramas cu aparatul ,ca la cat sunt cei doi de hoti e o minune, si fotografia a fost facuta dimineata ,ca la orele pranzului cica erau in pielea goala . isi furasera hainele de pe ei. hai la vot dragi cetateni.

Comentariile sunt închise.