Pericol în centrul Petrosaniului

 

O bucatã uriasã din ornamentul unuia dintre blocurile aflate în zona zero a municipiului Petrosani a fost la un pas sã cadã peste trecãtori.
Vechimea blocului, clima mereu umedã, dar si vijelia de sâmbãtã noaptea au fãcut ca acea parte din terasamentul fatadei sã îsi subrezeascã structura de rezistentã si astfel sã fie la un pas de a cãdea peste trecãtori. Având în vedere cã bucata era foarte grea si amplasatã la unul dintre etajele superioare, locatarii au cerut ajutor pompierilor. Un echipaj a intervenit duminicã dimineatã, pentru a lua bucata de beton uriasã si astfel au îndepãrtat pericolul. locul nu a fost reabilitat de la darea sa în folosintã si acum se vãd consecintele.
“Blocul este cuprins într-un proiect de reabilitare pe fonduri europene unde vor fi efectuate lucrãri de izolare termicã, acoperis, subsol, ascensor etc., proiect care a trecut de faza de conformitate si eligibilitate, ceea ce înseamnã cã, cu sigurantã, proiectul va fi finantat”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi primarul municipiului Petrosani.
Din fericire, bucata nu a cãzut si nici nu a afectat structura blocului, însã, oamenii din acel imobil sunt în continuare îngrijorati cu privire la structura de rezistentã a fatadei, care este vizibil degradatã în mai multe locuri.
Diana Mitrache

Un comentariu la „Pericol în centrul Petrosaniului

  • 11 iunie 2018 la 09:38
    Permalink

    Asa e si in Dimitrov-Carpati….. Desteptul promite iar fraierii trag nadejdea !!! Cei de la Primarie..se intrec in promisiuni si… in salarii bune . Cetatenii orasului sunt fraieri ca….mai platesc impozite ! Ori cit ar fi un om de harnic si corect,….ce poate sa faca intr-o astfel de situatie ??? Cit despre fondurile europene ,….probabil trebuiesc alti angajati la primarie ca sa se ocupe de asta …. Vai si amar…

Comentariile sunt închise.