Perchezitii la locuintele unei grupãri de hoti din Petrosani

6Politistii din Petrosani au descins ieri dimineatã – joi, la locuintele mai multor suspecti care se ocupau cu furturile. Anchetatorii au cãutat atât bunuri provenite de pe urma „loviturilor” cât si ustensilele folosite la spargeri.

Mai multi ofiteri judiciari din cadrul Politiei Petrosani au descins joi dimineatã la patru locatii din zona cartierului Aeroport din localitate. Anchetatorii au perchezitionat cele patru locuinte pentru a descoperi bunuri furate în urma unor spargeri dar si uneltele folosite de reteaua de spãrgãtori.

Anchetatorii spun cã nu pot da amãnunte despre actiune si despre ceea ce au gãsit la locuintele suspectilor pentru a nu periclita ancheta care este încã în curs. Cert este cã suspectii fãceau parte dintr-o grupare

specializatã în spargeri si care a dat mai multe lovituri pe raza localitãtii.

„Au fost efectuate începând cu ora opt mai multe perchezitii domiciliare în zona Aeroport Petrosani. Sunt vizati mai multi suspecti pe care îi urmãrim de mai mult timp, o retea despre care avem date si indicii cã se specializase în spargeri”, spun surse din rândul anchetatorilor.

Maximilian Gânju   

Un comentariu la „Perchezitii la locuintele unei grupãri de hoti din Petrosani

  • 14 aprilie 2013 la 16:37
    Permalink

    Da politia este perfecta nu tipa la cei pe care ancheteaza si din cauza asta ii fac sa spuna ce nu trebuie nui lasa sa se gandeasca zic si eu Dumnezeu este sus si vede si pe politisti si pe procurori si pe bcr pentru ca puteti sa faceti probleme la oameni gen ajofm din 2010 te intreaba tocmai in 2013 in febroarie ce tara minunata nui asa.

Comentariile sunt închise.