Pedofil arestat, trimis în judecată pentru abuzarea unei copile

P edofilul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și acuzat de agresiune sexuală. Copila a fost pur și simplu înfășcată, imobilizată și pipăită de scelerat.

Agresiunea asupra fetiței în vârstă de 6 ani a avut loc în ultima zi a lunii mai a acestui an, pe o stradă din municipiul Vulcan, ziua în amiaza-mare.
”În actul de sesizare s-a reținut, în fapt, în esență, că în data de 31.05.2022, în jurul orelor 16:00, în timp ce se afla în zona agenției Loto, (…)
inculpatul a profitat de imposibilitatea de a se apăra a persoanei vătămate minore în vârstă de 6 ani și a prins-o cu o mână de fund, iar cu cealaltă de abdomen și a încercat să o sărute pe gură dar aceasta
s-a ferit și a sărutat-o pe obraz”, au arătat procurorii. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere existente în zonă, iar
imaginile recuperate de anchetatori i-au convins pe magistrații Judecătoriei Petroșani să emită mandatul de arestare preventivă pe numele suspectului. Acesta se află încarcerat în Penitenciarul Aiud. și a fost trimis în judecată.
”Va dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul (n.r. P. Costel), trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală”, se arată în decizia judecătorului de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Petroșani.