Patronul de la Keops stia cã îi va lua foc clubul?

Siminel Iordache, patronul Clubului Keops din Petrosani, club care a ars la mijlocul lunii septembrie stia cã focul îi va mistui o parte a constructiei. Cum? Pãi simplu! A cerut primãriei autorizatie cu o lunã înainte de orice flacãrã, scânteie, sau ce o mai fi fost ceea ce a initiat vâlvãtaia în care au ars 400 de metri pãtrati de spatii comerciale si de entertainment.

Sau cel putin asta rezultã din autorizatia pe care, la o zi dupã ce ziarul nostru a fãcut public faptul cã s-ar putea sã lucreze fãrã autorizatie de constructie, a montat-o pe mai multe panouri în locul în care face reabilitarea.

Din afisele postate la vedere, asa cum procedeazã orice amãrãstean care îsi ridicã si un mic cotet, garaj, ori dependintã, rezultã, si de pe gardul împrejmuitor de la Keops, cã existã o autorizatie eliberatã de primãrie. Nimic mai bun si eram gata sã ne cerem si scuze, doar cã, din hârtii rezultã, negru pe alb, cã autorizatia a fost eliberatã în 17 august 2016!!!!!!

1-1

Si asta, în conditiile în care incendiul a izbucnit abia în septembrie. Sã fi stiut Siminel Iordache de foc? Sã fi anticipat el grozãvia, care, asa cum declarã neoficial, l-a ruinat si l-a fãcut sã nu mai doarmã de 10 nopti? Avea de gând sã reconstruiascã, ori are vreo legãturã cu izbucnirea incendiului? Cert este cã lucrãrile au început dupã ce focul a mistuit totul si asta e de bine. Si, ca sã fim si mai exacti, Primãria Petrosani îi eliberase lui Siminel Constantin Iordache o autorizatie de lucru, dar pentru a-si extinde suprafata, autorizatia ce are nr. 100 si care acum este afisatã, doar cã pe aceea scria „extindere spatiu comercial”, ceea ce nu e tot una cu reconstructia si nici cu reabilitarea acestuia, dupã nefericitul incendiu.

Diana Mitrache

3 comentarii la „Patronul de la Keops stia cã îi va lua foc clubul?

 • 30 septembrie 2016 la 07:57
  Permalink

  Bun articol. Incep sa citesc cu placere articolele scrise de Diana Mitrache. Sunt documentate. 🙂

 • 30 septembrie 2016 la 08:34
  Permalink

  Eeee si voi ! ! !
  Omul a scos autorizatie anticipata preventiv, in cazul in care-l apauca nostaligia iernilor friguroase in fata sobei, cand dadea foc cu chibrit-ul din intamplare la vreo tigara aruncata in colt pe etajera, cum ar spune Mirabela Dauer in cantecul ei, dupa care:
  #Te-astept sa vii #
  #Sa te intorci la mine, moment in care intra pompierii in videoclip cu toata recuzita, la indicatiile regizorului si scenaristului. 🙂

  Fain filmul ! 🙂

 • 3 octombrie 2016 la 00:01
  Permalink

  Pingelica a avut si are asigurare la Groupama!

Comentariile sunt închise.