Parângul oferã vacante ieftine

Cabanierii din statiunea montanã Parâng au preturi la cazare pentru toate buzunarele astfel încât sã atragã cât mai multi turisti. De teamã cã nici de aceste sãrbãtori în statiune nu va fi foarte multã zãpadã încât sã se poatã schia în cele mai bune conditii, cabanierii vin cu o ofertã de nerefuzat pentru multi turisti. Preturi la cazare forte mici, adicã la nivelul anului trecut în conditiile în care cheltuielile au crescut. Au în plan si alte activitãti prin care sã compenseze lipsa zãpezii, dacã vremea se va încãlzi atât de mult încât sã nu poatã fi folosite instalatiile de producere a zãpezii. În acest fel proprietarii de cabane sperã sã-si ocupe spatiile de cazare si sã obtinã un profit fie el cât de mic. Astfel un loc în cabanele particulare din Statiunea Parâng, are un pret cuprins între 30 si 100 de lei pe noapte, în functie de confortul oferit, aici fiind incluse si cabanele care opereazã la limita legii sau dincolo de ea.
Pentru grupuri de turisti cabanierii sunt dispusi la reduceri considerabile negociate „pe loc” în functie de durata sejurului. Aproape toti cabanierii din Parâng, este drept cei neacreditati, procedeazã la fel pentru cã este mai bine sã aibã turisti decât sã stea în plin sezon cu cabana goalã.
Maximilian Gânju

Un comentariu la „Parângul oferã vacante ieftine

  • 12 decembrie 2017 la 22:01
    Permalink

    Singura solutie pentru a se dezvolta turismul este ca si Consiliul Judetean Hunedoara sa asfalteze drumul judetean din Parang dar mafia ………………………….. Valea jiului ar trebui sa dea o lectie sa nu mai voteze cu PSD !

Comentariile sunt închise.