PARADOX Insolventa – cea mai bunã solutie la CEH!

Solutia de iesire din crizã a Complexului Energetic Hunedoara, pe o perioadã scurtã, este acum insolventa.
Desi pare paradoxal, liderii minerilor s-au bucurat la aflarea vestii cã instanta a declarat insolventa, sãptãmâna trecutã, în timp ce, la sediul central, nimeni nu a dorit sã facã declaratii. Este o situatie de crizã, fãrã precedent si acum doi administratori fac legea în cadrul acestui colos industrial. Minerilor nu le rãmâne decât sã se resemneze si sã caute din toate relele pe cel mai mic. „Noi nu am dorit insolventa, dar e singura solutie,  datoritã faptului cã, în aceastã situatie, nu ne mai pot fi executate conturile de cãtre creditori, lucru pentru care devenisem extrem de vulnerabili, existând un risc major de oprire a activitãtii si de neplatã a salariilor”, a spus Darius Cîmpean, presedintele Sindicatului Muntele din cadrul Complexului Energetic Hunedoara.
Sãptãmâna trecutã, instanta hunedoreanã a declarat insolventa CEH, iar potrivit acesteia, acum CEH va fi administratã de un administrator judiciar Expert Insolventa SPRL. O altã firmã va gestiona situatia economicã, Consiliul de Administratie fiind dizolvat. „Ministerul va numi, în locul CA, un administrator special, care se va întâlni la masã cu directorul general al CEH, cu sindicatele si vom lucra în continuare. Noi, sindicatul, cerem acum urgentarea OUG 60,  care a fost votatã în Parlament si care, dacã va fi adoptatã, va permite înfiintarea Complexului Energetic Valea Jiului si trecerea Termocentralei Mintia la Consiliul Judetean Hunedoara ”, a mai adãugat Darius Cîmpean.
Diana Mitrache

6 comentarii la „PARADOX Insolventa – cea mai bunã solutie la CEH!

 • 17 noiembrie 2019 la 19:32
  Permalink

  liderii s-au bucurat ca vor primii in continuare salarii mari ei si apartinatorii lor si ii doare in cot ce ceilalti.
  urmatorul pas e falimentul si atunci minerii le vor multumii. nu se stie inca modul de multumire dar nu cred ca va fi cu strangeri de mana si pupaturi tovarasesti

 • 17 noiembrie 2019 la 22:13
  Permalink

  Cea mai buna solutie era ca liderii sa nu astepte schimbarea guvernului pentru rezolvarea incalcelilor provocate de actuala conducere a CEH-ului .Sindicacatele trebuia sa ceara demisia celor vinovati . Nu o fac nici acum pentru ca mananca la aceeasi masa si poate , cine stie , mai primesc o pomana pe banii nostri . La canal cu voi nelegiuitilor !

 • 18 noiembrie 2019 la 12:15
  Permalink

  si iarasi trai pe vatrai la ceh ,se da nu se da carbune sunt s-au nu birourile pline la ceh ,salariile merg in continuare bine ms

 • 18 noiembrie 2019 la 14:47
  Permalink

  MULTI DA’ PROSTI !! LA MUNCA SAMBATA SI DUMINICA SCLAVILOR !! SA FACA DIOANE SI GASCA DE PUTORI PHULA MARE !! VA MERITATI SOARTA SLUGI CE SUNTETI !! NU AVETI PIC DE MANDRIE !

 • 18 noiembrie 2019 la 15:23
  Permalink

  Sa vina guvernul Basescu – Boc !!! sa va vad phizdelor !!! CAND DA FOAMEA IN VOI SI IN FAMILIA VOASTRA ! sa plinga pnl-istiii si pnt-cd ,istii popor muist !@!!

 • 18 noiembrie 2019 la 16:59
  Permalink

  asa rau au ajuns minerii? lingai,pupincuristi,cotizanti,masa de manevra ,slugi vai vai mi-ar fii rusine

Comentariile sunt închise.