Pagina de socializare a Apa Serv, plină de informații în timp real

P agina de socializare a Apa Serv este extrem de utilă, dat fiind faptul că informațiile găsite aici sunt actualizate în timp real. Astfel, abonații la
serviciile de apă și canalizare pot afla, cu un singur click, dacă sunt lucrări în cartierul lor și dacă există restricții, ori dacă a apărut vreo avarie neplanificată și cât durează intervenția.

Numai în cursul zilei de ieri, spre exemplu, Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroşani a anunţat două restricţii în regim de AVARIE la reţeaua publică de alimentare cu apă, care au necesitat intervenţie imediată în orașele Uricani și Aninoasa, iar cei care folosesc rețeaua de socializare Facebook și urmăresc pagina Apa Serv au fost informați despre această restricție, dar și care este perioada de timp în care nu vor avea apă la robinete. Iar pe lângă aceste informații, pe pagina de socializare a Apa Serv se pot trimite mesaje, ori apar și alte informații despre activitatea angajaților regiei de apă din Valea Jiului.
Iar utilitatea acestei pagini este dovedită și de faptul că, cel puțin până în prezent, aproape 6.000 de persoane o urmăreau.
Diana Mitrache