Organizatia PSD Lupeni, cea mai mare familie, iese la vot

Membrii Organizatiei PSD din Lupeni au iesit, pentru o ultima reprezentatie, pe strazile din Lupeni. S-a intamplat vineri dupa-amiaza, iar sutelor de membri care au considerat ca trebuie sa arate ca sunt o forta, li s-au alaturat si primarul Lucian Resmerita, dar si senatorul PSD Cristian Resmerita. Sunt o familie si, totodata, o forta, iar acest mars a fost inca o dovada ca aici, la Lupeni, PSD are cea mai puternica organizatie din judetul Hunedoara „Am iesit pe strazi si am fost alaturi de sute de oameni care ni s-a alaturat si de aceasta data. Iesim la vot si noi si tocmai de aceea si acum am impartit pliante si am discutat cu oamenii din oras. Aceasta camapanie este una importanta si noi facem tot ce se poate pentru ca oamenii sa simta ca Romania merita mai mult respect in Europa”, a spus senatorul PSD Cristian Resmerita.
Nu este primul miting si, poate cea mai rasunatoare manifestatie a fost cea in care la Lupeni a ajuns premierul Viroica Dancila. Sute de oameni au fost si atunci, chiar daca vremea nu a fost prielnica si la fel s-a intamplat si acum.
Campania electorala se incheie sambata, iar duminica, de la ora 7,00, suntem asteptati la vot.

9 comentarii la „Organizatia PSD Lupeni, cea mai mare familie, iese la vot

 • 24 mai 2019 la 21:59
  Permalink

  Iti vine sa vomiti cand vezi cum macelarii duc prostimea la groapa…

 • 24 mai 2019 la 23:33
  Permalink

  mai bine macelari (psd) decat gropari (pnl-usr)

 • 25 mai 2019 la 03:15
  Permalink

  PSD este principalul gropar si macelar totodata, al tarii acesteia… CER PEDEPSIREA EXEMPLARA A LUI SI A TUTUROR CELOR CARE SE FAC VINOVATI DE DEZASTRUL ACTUAL AL ROMANIEI !!!

 • 25 mai 2019 la 08:01
  Permalink

  Bine. Deci votam DA la referendum sîn USR la alegeri.

 • 25 mai 2019 la 08:35
  Permalink

  MUIE psd,multa,multa MUIE!,este un slogan electoral conform neamtului de la Cotroceni.

 • 25 mai 2019 la 17:58
  Permalink

  ESTE TRIST SA VEZI OAMENI SARACI SI AMARATI FARA INFORMATIE MANIPULATI DE O FAMILIE DE PROFITORI TURNATORI LA SECURITATE,OAMENI CONDAMNATI DE ANI SAU CU PROCESE PE ROL PENTRU FURT DIN BANI LUPENIULUI.

 • 26 mai 2019 la 13:28
  Permalink

  Familie de ho?i. De ce nu este corect titlul?

 • 27 mai 2019 la 09:29
  Permalink

  a sosit vremea in care clanul penal remerita trebuie sa dea socoteala pentru raul facut vaii jiului.

 • 27 mai 2019 la 12:43
  Permalink

  Familia psd Lupeni 50% asistati sociali care traiesc din bunavointa dl.senator,primar Razmerita si 50% profitori care au acces la functii si bani.

Comentariile sunt închise.