OpticLine-Dr.Angelescu recomandã: Interventiile chirurgicale oftalmologice efectuate din timp: un pret mic pentru o vedere nepretuitã

Se spune cã vederea este cea mai scumpã dintre toate lucrurile. Fãrã ea, am trãi într-un deprimant si nesfârsit întuneric. Tocmai de aceea, atunci când o pierdem, suntem dispusi sã facem orice pentru a o recãpãta. Dar de ce am astepta pânã când e prea târziu?
Consultul anual la oftalmolog, este obligatoriu pentru prevenirea, depistarea si tratarea din timp a oricãrei patologii de naturã oftalmologicã. Una dintre afectiunile cele mai frecvente, care, netratatã duce la pierderea vederii, este cataractã. Cataracta reprezintã pierderea transparentei cristalinului, lentila ochiului responsabilã de focalizarea razelor luminoase pe retinã, determinând scãderea  progresivã a vederii. Boala este rãspânditã la peste 70% din persoanele de peste 60 de ani. Primul indiciu în depistarea cataractei este scãderea progresivã a vederii sau încetosarea acesteia. În stadiile avansate, dacã este netratatã, aceastã afectiune poate produce complicatii grave.
Operatia de cataractã este singura metodã de tratament. Pentru a putea beneficia de evolutia tehnologiei, este foarte important ca operatia sã se efectueze la timp, în momentul în care scade confortul vizual. De notat cã, indiferent de credinta popularã conform cãreia remediile naturiste ar face minuni sau ar  preveni cataractã, pentru aceastã afectiune nu s-a descoperit încã o altã metodã de tratament decât cea chirurgicalã.
Practicã medicalã în SUA, la cel mai înalt nivel
Deschisã din aprilie 2016, clinica OpticLine-Dr.Angelescu aduce bucuria unei vederi mai bune zecilor de pacienti care îi trec pragul zilnic. Datoritã aparaturii  de ultima generatie, numeroaselor specializãri efectuate atât în tarã, cât si în strãinãtate ale celor doi medici, dar si devotamentului echipei, clinica OpticLine si-a câstigat în scurt timp, pe drept, un bun renume regional si nu numai.
Recent, domnul si doamna doctor Daniel si Laura Angelescu au participat la Congresul ASCRS, unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul chirurgiei oftalmologice, care are loc anual în Statele Unite ale Americii. Mai mult, în luna februarie a anului curent, cei doi medici oftalmologi au avut oportunitatea de a efectua un stagiu de practicã, desfãsurat pe o perioadã de douã sãptãmâni, tot în Statele Unite, la unul  dintre cele mai performante si renumite centre universitare din lume, Spitalul Universitar de Oftalmologie din Yowa City. Petru cei neavizati, acesta este un loc în care foarte putini medici din întreaga lume au sansa sã ajungã sã asiste la desfãsurarea actului  medical la cel mai înalt nivel de practicã.
Preturile scad invers proportional cu temperatura de afarã
Rãmânând fideli devizei „vederea este viatã” si din dorinta de a face cât mai accesibilã vederea bunã, indiferent de vârstã, la OpticLine-Dr.Angelescu  preturile interventiilor, care presupun implantul de cristalin artificial, scad considerabil. Astfel, preturile unei operatii de cataractã încep de la numai 900 lei, în loc de 1200. Promotia este valabilã în perioada 15 iunie – 15 august 2019 si vizeazã atât  persoanele suferind de cataractã, cât si purtãtorii de ochelari, care nu pot fi operati prin intermediul Laserului Excimer.
Programãrile se fac fie telefonic la numerele urmãtoare: 0354 409 826 (Deva) sau 0774 922 606 (Petrosani), fie la sediul clinicilor din Deva, situatã pe Bdul.Decebal, Bl.M, parter sau din Petrosani, aflatã pe Str. Avram Iancu, Bl.12, parter.
Vederea este o prioritate. Actioneazã la timp, pentru ca sã te bucuri de rezultate optime. În aceastã varã, la OpticLine-Dr.Angelescu plãtesti un pret mai mic, pentru un lucru de nepretuit. Pentru cã vederea este viatã.

Un comentariu la „OpticLine-Dr.Angelescu recomandã: Interventiile chirurgicale oftalmologice efectuate din timp: un pret mic pentru o vedere nepretuitã

  • 1 iulie 2019 la 22:46
    Permalink

    diploma stim ca are, dar oare a facut facultatea acest medic?

Comentariile sunt închise.