Oameni de succes din Valea Jiului / Romulus Sirbu “la bordul”companiei BIO nr 1 in Romania, Life Care!

Romulus Sirbu este un  model pentru orice tanar din Valea Jiului. El a demonstrat ca daca esti serios, ai talent, curaj, ambitie si de dedici muncii tale, nu conteaza de unde esti, iar marile companii se bat pentru tine sa te aiba.  Romulus Sirbu are o poveste extrem de interesanta, care ar putea fi predata chiar in cartile de economie la capitolul legat de vanzarile directe. Dupa 16 ani de experienta in Direct sales, din care 7 ani in strainatate, de anul acesta, Romulus Sirbu este noul CEO Life Care!Proaspat intors acasa, vorbeste despre companie ca despre propriul business, iar despre angajati ca despre prietenii lui.

A ales Life Care, pentru ca i-a placut viziunea de business, orientata spre om.In cei 7 ani in afara tarii, a fost Country Manager pentru Moldova al companiei Avon, apoi Serbia si Muntenegru si ulterior pentru tarile baltice si Finlanda.”In toti anii acestia, mi-am facut o viziune asupra succesului. Mi s-a spus ca am carisma si pot sa-i fac pe oameni sa ma urmeze”, spune modest Romulus Sirbu.si asa a fost. Familia si partenerii de business l-au urmat prin diverse colturi ale lumii. Familia i-a fost mereu aproape, a avut incredere in el si l-a sustinut mereu. Cu siguranta asta l-a ajutat sa reziste, de mai bine de 16 ani, intr-una dintre cele mai dure competitii. si nu oriunde, ci doar in top.  Direct Selling-ul a devenit, pentru el, un stil de viata si inca nu s-a plictisit.

Cat despre stilul de viata sanatoasa, noul CEO considera ca tot mai multi romani au grija de ei, iar dovada este aceea ca  in plina criza economica, Life Care a crescut enorm. Romanul vrea, inainte de toate, sanatate!In conceptia lui Romulus Sirbu, OMUL este principal: partenerii Life Care si echipa pe care o conduce.

De la OM pornind, prioritatea nr.1 o reprezinta satisfactia si loializarea partenerilor. “Pentru mine e foarte important ca angajatii sa aiba un echilibru intre viata profesionala si personala, pentru ca doar astfel pot da rezultate”, spune Romulus Sirbu.Life Care este compania BIO nr.1 in Romania, care ofera sanatatate, implinire si prosperitate tuturor celor din jur!Romulus Sirbu, un om crescut si educat in Valea Jiului, s-a alaturat celor peste 60.000 de parteneri independenti, consilieri de stil de viata sanatoasa, care ii vor ajuta pe romanii care doresc sa traiasca un stil de viata sanatoasa sa isi constientizeze nevoile si sa gaseasca cele mai bune modalitati de rezolvare si imbunatatire.
Marius MITRACHE

2 comentarii la „Oameni de succes din Valea Jiului / Romulus Sirbu “la bordul”companiei BIO nr 1 in Romania, Life Care!

 • 18 ianuarie 2012 la 21:07
  Permalink

  Felicitari Romi! A fost o adevarata ‘incantare’ sa lucrez impreuna cu tine in echipa Avon si imi face mare placere sa confirm tot ce este scris in acest articol. O persoana cu un emeplu de leadership care putini din managerii nostrii din Romania il au si de un exemplu profesioanal de exceptie.Felicitari si companiei BIO pentru alegerea facuta. Un om cu integritate profesional si sociala deosebita, pot spune de exceptie!

 • 19 ianuarie 2012 la 20:10
  Permalink

  Lasand la o parte calitatiile manageriale, pe care nu am avut ocazia sa le cunosc, fiind prea tineri atunci,lipsiti de griji , ma refer la omenia cu care putini oameni sunt inzestrati…
  Imi aduc aminte de Romi, cu placere, in perioada stagiului militar cand m-a avertizat de confiscarea scrisoriilor ce vin din zona banatului, uni dintre noi fiind monitorizati…. si tot el a fost primul prieten care a sarit sa ma ridice de pe jos cand am fost impuscat in casca ( in decembrie 1989 Craiova -unitatea 01047)un gestcare te poate costa viata uneori…
  E bine cand se termina cu bine….!
  Felicitari Romi!

Comentariile sunt închise.