O posibilã probã încã n-a fost cerutã de politisti

Imaginilesurprinse de camerele de supraveghere n-au fost cerute de anchetatorii accidentului rutier în urma cãruia medicul Lucian Preda si-a pierdut viata. La aproape douã zile de la tragicul accident rutier petrecut în zona centralã a municipiului Petrosani, politistii care investigheazã dosarul penal încã nu ceruserã imaginile surprinse de sistemul video de monitorizare.

Filmul tragicului eveniment se aflã în continuare la Politia Localã Petrosani si va fi pãstrat în baza de date timp de 30 de zile, perioadã în care procurorii si politistii îl vor putea ridica în baza unei cereri, a explicat Nicolae Stãncioi, sef Birou Politie Localã Petrosani.  Sistemul integrat de monitorizare video, realizat pe fonduri europene, cuprinde si zona trecerii de pietoni din Piata Victoria Petrosani, acolo unde s-a produs tragicul. Medicul a fost lovit în plin de o dubitã condusã de un sofer de 63 de ani, din Petrila, iar martorii spun cã vehiculul rula cu vitezã mai mare decât cea permisã de lege.  Politistii au de audiat o serie de martori iar în functie de concluzii si rezultatul expertizelor, procurorii vor putea decide vina soferului dubitei cât si a victimei. Medicul Lucian Preda era un renumit specialist în recuperare si activa la Spitalul de Urgentã Petrosani.

Maximilian Gânju

Un comentariu la „O posibilã probã încã n-a fost cerutã de politisti

  • 31 martie 2017 la 21:01
    Permalink

    ,,Martorii spun ca vehiculul rula cu o viteza mai mare decat cea permisa de lege”.Ce tampenie!Adica ,,martorii” urmareau din priviri acea masina si au constatat ei ce viteza avea!Aiurea!Sa-i fie tarana usoara victimei,dar traversarea strazii se face pe trecerea de pietoni,nu in apropierea ei!

Comentariile sunt închise.