O investiție Apa Serv pentru siguranța stațiunii Straja

O altă investiție extrem de importantă pentru stațiunea turistică Straja realizată de Apa Serv și finanțată de Consiliul Județean s-a finalizat. Este vorba despre prima rețea de hidranți care va crește gradul de siguranță din stațiune.

Administratorul public al Consiliului Județean, Costel Avram, alături de primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță au verificat miercuri investiția derulată de Apa Serv la Straja și s-au arătat mulțumiți de ce au găsit în teren.
“Am satisfacția că o altă importantă investiție care a început pe vremea în care eram director la Apa Serv s-a finalizat cu succes în stațiunea Straja. Cu 300.000 de lei de la bugetul CJH, am reușit să rezolvăm realizarea unei prime rețele de hidranți, cu 6 hidranți de incendiu și grup de pompare la rezervor, investiție care aduce un plus de siguranță pentru Straja. Mai mult, Consiliul județean a finalizat, tot prin intermediul Apa Serv, rețeaua de canalizare, altfel încât toate cabanele din Straja se pot racorda acum la canalizare. Sunt Investiții importante care rezolvă o serie de probleme esențiale în dezvoltarea turismului. Investiții asumate și reali­zate de CJH”, a declarat Costel Avram.
“Această investiție, la fel ca și celelalte pe care Apa Serv le-a derulat aici, în Straja, nu fac altceva decât să crească confortul și liniștea turiștilor care vin la munte. Straja s-a dezvoltat foarte mult în ultima vreme, confortul a crescut și el, datorită investițiilor locale, iar acest lucru se vede prin numărul tot mai mare de turiști care vin de la an la an”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.
Reamintim faptul că în ultimii ani, Apa Serv Valea Jiului, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara a mai realizat în stațiunea turistică Straja câteva investiții importante printre care se numără introducerea rețelei de apă, ori a canalizării.