O firmã din Bucuresti face evaluarea Complexului Energetic Hunedoara

O societate din Bucuresti realizeazã evaluarea Complexului Energetic Hunedoara. SC JPA Audit & Consultantã SRL trebuie sã stabileascã valoarea activelor detinute de societatea energeticã. Contractul cuprinde douã pãrti ce vor fi supuse evaluãrii: partea  minierã, respectiv partea energeticã.
Potrivit documentatiei, pentru termocentralele Mintia si Paroseni serviciile de evaluare se realizeazã în vederea stabilirii valorii juste în scopuri de raportare financiarã a mijloacelor fixe si terenurilor detinute de cãtre Complexul Energetic Hunedoara la data de 31.12.2018. Se va stabili si valoarea impozabilã a acestor clãdiri detinute de CEH aferente termocentralelor.
Potrivit aceleiasi documentatii, CEH poate solicita determinarea valorii juste a mijloacelor fixe si terenurilor aferente SE Deva si Paroseni si gajate/sechestrate la/de cãtre MFP/ANAF.
Se vorbeste de o reorganizare a societãtii energetice hunedorene, astfel cã existã posibilitatea si pentru  stabilirea valorii de piatã a activelor apartinând  termocentralelor care ar urma sã fie date în platã. Evaluare si la unitãtile miniere si Prestesrv.
Prin acelasi proces de evaluare vor trece si unitãtile miniere si sucursala Prestserv. Potrivit documentatiei, trebuie sã se stabileascã valoarea impozabilã a acestora si, exact ca si în cazul evaluãrii mentionate la activele termocentralelor, si la mine, dacã va fi nevoie, firma de evaluare va stabili valoarea activelor gajate/sechestrate la/de cãtre MFP/ANAF si a valorii de piatã a bunurilor ce vor trebui date în platã.
203.280 de lei va încasa firma bucuresteanã din partea Complexului Energetic Hunedoara.
Cosmin BACIU

3 comentarii la „O firmã din Bucuresti face evaluarea Complexului Energetic Hunedoara

 • 14 martie 2019 la 19:19
  Permalink

  Sa se faca investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan !

 • 14 martie 2019 la 20:02
  Permalink

  evaluati ce vreti si cat vreti ,atat cat mai sunt bani la bugetul statului nu ne facem probleme

 • 15 martie 2019 la 12:03
  Permalink

  va trebuie investiti la livezeni si va luati bani pe spatele de la lupeni si lonea ca voi nu sunteti sa dati o 100 de tone la zi hoituri penale

Comentariile sunt închise.