[ O femeie și o fetiță, căutate de rude ]

O femeie de 65 de ani din Petroșani este căutată în Parâng, după ce a plecat vde acasă spre o colibă și nu s-a mai întors, iar rudele au anunțat poliția. Totodată, o fetiță de 14 ani din Petrila este căutată de rudele ei, după ce a plecat și ea voluntar de acasă.

În data de 03.11.2021, în jurul orei 11:00, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că, în cursul lunii mai 2021, CÂRȚA ANA ( foto) în vârstă de 65 ani, din Petroşani, a plecat la o colibă amplasată într-o zonă muntoasă (din masivul Parâng, zona ”Fătăciunea”), la circa 15 km de strada Livezeni, unde aceasta creștea animale și a unde locuia pe timpul verii, însă nu a mai revenit până în prezent la domiciliul său, din Petroșani.
Ultima conversație telefonică purtată de către Cârța Ana cu familia a avut loc în data de 28.10.2021, când aceasta a relatat că se află la pârâul ”Stoinicioara” din aceeași zonă, însă ulterior nu a mai putut fi contactată telefonic.
Semnalmentele femeii sunt: înălțime 1,60, constituție robustă, păr grizonat tuns scurt, dinți lipsă în partea superioară și cariați în partea de jos, ochi căprui. Femeia purta, de obicei, o vestă, o bluză, o rochie, un batic, toate de culoare neagră și o traistă momârlănească.
Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării femeii, care fost dată în urmărire naţională. Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.
În data de 28.10.2021, poliţiştii din cadrul Poliției Oraşului Petrila au fost sesizaţi de către o femeie din Petrila despre faptul că în data de 20.10.2021, la ora 20:00, fiica sa în vârstă de 14 ani, DĂJIC SIMONA-SIDONIA (foto), a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit (minora obișnuiește să plece voluntar de la domiciliu).
Minora prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,65 m., greutate aprox. 70 kg., ochi căprui, păr vopsit negru (natural fiind blondă), lung până la nivelul coatelor, forma feței alungită, bărbia rotundă (nu prezintă semne particulare).
La momentul plecării, minora purta: o pereche de colanți de culoare neagră, pantofi sport de culoare albastră şi o geacă de culoare neagră. Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care fost dată în urmărire naţională. Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.
Diana Mitrache