Nume sonore, ambasadori la Straja, unde e vraja

N ici dacă plăteau de 10 ori cât încasau, Primăria din Lupeni, ori cabanierii din Straja nu aveau cum să se bucure de o promovare mai bună decât au avut-o în acest sezon.

Nume sonore au ajuns la Straja și au schiat, iar aceștia sunt, așa cum spune acum și primarul Lucian Resmeriță, adevărații influenceri care ne promovează Valea Jiului, gratuit.
Nu mai este o surpriză pentru nimeni că Andi Moisescu este promotorul stațiunii de la noi din Lupeni, iar recent acesta, în calitate de gadă, cum
s-au autointi-tulat, i-a adus la noi pe prietenii lui. Așa că, nume precum Pavel Bartoș, Mihai Petre, Cosmin Curticăpean – soțul Laurei Cosoi, Edy Chereji – inițiatorul festivalului Untold, Alexandre Eram – soțul Andreei Esca, ori Cătălin Prini – cel care ne povestește despre locurile din Asia Express, au venit și au schiat la Straja, un week-end întreg. La final, cu toții au postat un filmuleț în care promovează locul și spun că, așa cum știam „La Straja e vraja”
„Este îmbucurător
faptul că aici vin acești oameni care sunt deja amsadorii stațiunii Straja și ai Văii Jiului. Este ceva la care nici nu ne-am
gândit. Azi, ei ne mediatizează și arată tuturor ce au găsit la Straja. S-au îndrăgostit de Straja, prin oamenii care i-au primit și pentru
pârtiile pe care le avem”, a spus Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.
Mai mult, recent și Rareș Bogdan a fost aici la Straja, iar primarul Lucian Resmeriță spune că s-a arătat absolut impresionat de ceea ce
a găsit aici.
„Chiar un europarlamentar a fost în week-end-ul trecut la noi și a postat pe internet că Straja este cel mai mare domeniu schiabil din România. Dânsul are un copil care a fost în toate domeniile schiabile d ela noi, că sunt campionate naționale de copii și la noi a fost finala, la Straja” mai spune primarul din Lupeni.
Este o reclamă la care nimeni, de la Lupeni, nu se aștepta, iar Straja atrage mii de oameni, pentru că reclama este tot ce contează, dincolo de ospitalitatea oamenilor.
„Straja ne aduce, în primul rând, imagine. De asta are nevoie Lupeniul și Valea Jiului. Nu calculăm în bani. Pot să adun bani de la telegondolă, impozite, dar cel mai important este că avem o imagine bună. Acesta este punctul forte al iernilor și chiar și al verilor. Noi am fi dat de 10 ori mai mult decât încasam într-un an din Straja, și nu aveam așa reclamă la Straja”, a conchis Lucian Resmeriță.
Straja este una dintre cele mai căutate stațiuni din România, un loc preferat de mii de oameni în fiecare an, iar românii au descoperit-o, așa cum a spus și Andi Moisescu, în perioada pandemiei, când nu puteam pleca peste granițe.

Diana Mitrache
Sursa foto
Andi Moisescu