Nu se întoarce / „Dosarul Sucilã” a scos-o pe Angela Stoica de pe scena politicã

Fostul viceprimar al municipiului Vulcan, Angela Stoica, nu mai vrea sã audã de politicã. Sustine cã oamenii de lângã ea au „lucrat-o” si nici dupã ce se vor limpezi apele în Dosarul Sucilã – în care sunt implicati direct copiii ei – spune cã nu se va întoarce pe scena care a consacrat-o.

 

Carmen Cosman

Dupã ce ani în sir a luptat ca sã ajungã cât mai sus pe scena politicã si s-a tinut cu dintii de fotoliul de viceprimar clãtinat serios de opozitie când era la PDL, Angela Stoica pare sã fi rupt definitiv legãturile cu aceastã lume. Fostul viceprimar al Vulcanului a fost îngenuncheat de „Dosarul Sucilã” în care sunt implicati atât fiica, cât si fiul ei, prima pentru complicitate la act sexual cu un minor si complicitate la corupere sexualã, iar bãiatul în calitate de victimã a politistului Adrian Sucilã, despre care se spune cã ar fi avut legãturi strânse si cu Angela Stoica. Si, în consecintã, aceasta sustine cã nu se va mai întoarce în politicã nici dupã ce se vor limpezi apele. „Nu cred cã mi-as mai dori sã fiu în viata politicã, pentru cã mi-am dat seama cã tot rãul care li s-a fãcut copiilor mei se datoreazã unor persoane din apropierea mea, unor persoane care au mers prea departe. Au si dânsii la rândul lor copii si eu le doresc doar sã le dea Dumnezeu sãnãtate”, a spus Angela Stoica, fãrã sã spunã exact la cine se referã. La începutul acestei luni, viceprimarul din Vulcan a demisionat din functia administrativã si, în plus, s-a autosuspendat pe 6 luni din PSD. Acum, Stoica spune cã aceastã decizie  aluat-o din cauza presei, sau mai bine spus a unei pãrti a presei, si a presiunilor care se pun pe familia sa.

„Mediatizarea excesivã pe cazul fiicei mele si a altei persoane (n.r. politistul Adrian Sucilã) nu impunea automat demisia mea, dar am fãcut acest lucru pentru cã despre fiica mea s-au scris tot felul de lucruri (…) Nu mi-a fost cerutã atât de mult demisia, mi-am dat-o din proprie initiativã si am vrut sã mi-o dau din 2 august, la o lunã dupã ce au început evenimentele, dar, tot colegi de-ai mei, tinând cont de munca pe care am

depus-o în echipa de al Vulcan, au considerat cã e pãcat sã las munca în spate, datoritã unei situatii neprevãzute sau independente de vointa mea”, a explicat fostul viceprimar. Stoica este convinsã cã, dacã nu era vporba despre copiii ei, acest caz nu ar fi fost atât de mediatizat.

Angela Stoica a fost prezentã, pentru prima datã la procesul în care sunt judecati Adrian  Sucilã si fiica sa, Mihaela, si spune cã a venit pentru a-si sustine fata.

Pe de altã parte, Mihaela Stoica va pãrãsi Vulcanul, dupã ce a fost admisã al douã facultãti, mai spune Angela Stoica.

La termenul de marti, din cauza unei cereri de amânare a procesului depusã de unul dintre apãrãtori, magistratii de la Judecãtoria Petrosani au pronuntat un nou termen, pentru data de 6 noiembrie.

 

4 comentarii la „Nu se întoarce / „Dosarul Sucilã” a scos-o pe Angela Stoica de pe scena politicã

 • 17 octombrie 2012 la 00:32
  Permalink

  pai stii f bine doamna angela ca si noi care am fost langa domnia ta ,si te-am sustinut ,ne-ai tradat ,dar vine si randul nostru ,ca prea ai stat in biroul ala ca si o primadona de rang mare ,am fost langa tine si ne-ai tradat la randul tau ,atat pot spune ca am fost fidela in tot ce ai intreprins ,ti-am sustinut proiectele ,nu ma bucur de raul dumitale ,dar viata e atat de imprevizibila ,azi esti sus pe un piedestal ,maine pici si greu te mai ridici ,de asta e bine sa fii sincera si sa nu te acoperi de falsitati ,sincer te compatimesc si pe tine si pe copii tai ,dar oare cine este vinovat?sant o fosta colaboratoare si fosta sustinatoare .

 • 17 octombrie 2012 la 05:03
  Permalink

  Ahh! acum inteleg,deci presa a fost vinovata in toata circoteca asta sexuala mizerabila!
  Normal,nu d-na ex-vice e autorul moral! nici Sugila n-are nici o vina,nici progeniturile Stoica!
  Of,tu presa,de ce nu esti muta si oarba!

 • 17 octombrie 2012 la 09:33
  Permalink

  „Mediatizarea excesiva…” pe dracu’ !Placerea ei permanenta de a face „tumbe” in public.Si-atunci ce saracie se mai mira ca i se vede „maimutei curu'” ?La un moment dat se plingea si de doamna Ile.Se vorbea prin oras,ca i-ar fi transmis,ca daca o mai face curva,i-l zboara pe Ile din Primarie.Zoo-tupeu.Mai corect ar fi s-o dea pe ma-sa afara din casa.Ca doar scrie si in acte ca ea a facut-o.

 • 17 octombrie 2012 la 21:40
  Permalink

  s-au apucat consilierele yoghine de comentat ?

Comentariile sunt închise.