Nica, intre mania persecutiei si teoria conspiratiei

Cand nu spune prostii pentru care mai apoi ii actioneaza in judecata pe jurnalistii care-l taxeaza cu privire la ele, liderul-sef al Sindicatului Muntele, Petre (Bebe) Nica, sufera de mania persecutiei si viseaza teorii ale conspiratiei.

Astfel, de cateva saptamani, prin Lupeni circula pixuri galbene, cu sigla PNL, pe care scrie ”Bebe Nica, primar la Lupeni”, desi singurul candidat anuntat al USL la Primaria municipiului Lupeni este Cornel Resmerita.

Chiar daca pixurile exista si au fost distribuite de oameni, nu de forte oculte, cum tinde Nica sa creada, acesta neaga faptul ca ar face parte din vreo formatiune politica.

”O fi facut cineva o gluma. Sunt neinregimentat politic. Se pare ca adversarii mei m-au trecut la toate partidele politice. Poate ca e din cauza ca am candidat acum patru ani. Nu am nici macar intentia de a candida”, a declarat, pentru Cronica Vaii Jiului, Bebe Nica.

Anamaria NEDELCOFF

2 comentarii la „Nica, intre mania persecutiei si teoria conspiratiei

  • 12 aprilie 2012 la 05:36
    Permalink

    Cunoscand toata lumea disperarea acestui individ bebe nica de a obtine cat mai multe functii de conducere, confunda functia de primar cu cea de lider de sindicat unde s-a numit singur doar ca din pacate pt el ca sa ajunga primar, trebuie sa obtina votul populatiei iar bebe nica nu este familiarizat cu termenul ALEGERI LIBERE SI DEMOCRATICE, probabil nu a inteles nimic din experienta de acum 4 ani cand a candidat la functia de primar si a obtinut voturi echivalent a unei scari de bloc ,chiar nu isi da seama ca nu il mai vor nici macar minerii avand in vedere rezultatele lui sindicale caci restul locuitorilor nici atat.

Comentariile sunt închise.