Natalia Intotero, un nou mandat de președinte al femeilor social-democrate din Hunedoara

N atalia Intotero a câștigat încă un mandat de președinte în fruntea femeilor social-democrate din județul Hunedoara, în urma conferinței de alegeri ce a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Organizația de Femei a PSD Hunedoara și-a ales structurile de conducere, respectiv președinte, vicepreședinte, secretar, precum și pe membrii biroului OFSD.
Natalia Elena Intotero, deputat, va conduce pentru următorii patru ani organizația județeană de femei a PSD, fiind aleasă în funcția de președinte cu unanimitate de voturi.” Multumesc tuturor colegelor pentru increderea acordata. Sunt onorată de susținerea voastră și vă mulțumesc!”, le-a transmis Natalia Intotero femeilor social democrate din Hunedoara.
Natalia Elena Intotero se află la al treilea mandat de deputat în Parlamentul României din partea PSD, după ce a început să facă politica ca și consilier local la Brad și consilier județean, apoi a deținut în două rânduri funcția de secretar de stat (în 2009 și 2012) în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și a fost ministru al românilor de pretutindeni.
Conferința județeană de alegeri a femeilor social democrate i-a avut ca invitați speciali pe: Maria Lazăr, secretar gene­ral al organizației de femei a PSD, pe Laurențiu Nistor, președintele orga­nizației județene a PSD, pe senatorul Cristian Resmeriță, președinte executiv, pe Sever Bogdan, președintele organizației de pensionari, Ancuța Suciu, președintele OFSD Deva, Alin Țambă, președintele TSD Hunedoara, dar și pe alți membri marcanți ai partidului care dețin funcții politice și admi-nistrative la nivel județean.