[ Moș Nicolae a venit și la copiii de la Pollicino ]

Niciun copil nu a rămas fără cadouri de Moș Nicolae! La Pollicino, toată lumea a ajutat pentru ca toți copiii de aici să primească dulciuri și tradiția să nu fie afectată de pandemie.

Încă de la sfârșitul săptămânii trecute, voluntarii de la Casa Pollicino au fost ajutoarele moșului. Au împachetat dulciuri și fructe și au pregătit totul, pentru copiii care au găsit surprizele în pantofi, luni dimineață. „Sunt marile bucurii ale lunii decembrie. Noi am început pregătirea pentru sărbători, cu serbări. Va fi cu număr restrâns de participanți, dar fericirea copiilor este pe cale de a debuta, odată cu Moș Nicolae, când își primesc darurile”, a spus Florentina Presecan, director Casa Pollicino.
69 de copii vin la Pollicino, iar 30 dintre ei au diverse dizabilități. Este locul în care fac terapie, primesc o masă caldă și își recuperează din dizabilități. Pentru părinții lor, centrul Pollicino chiar este salvarea din vacarmul de a fi părintele unui astfel de copil.
Așa că Moș Nicolae a știut asta și, cu ajutorul celor ce susțin activitatea aici, inclusiv comunitatea din Ponte Nelle Alpi, cei mici s-au bucurat de cadouri.
Diana Mitrache