Modalități prin care unii jucători trișează la Blackjack

În general, când vine vorba de șansele de câștig la jocuri de noroc, există două categorii de jocuri de casino. Prima categorie este reprezentată de opțiuni strategice precum pokerul – un joc destul de complex și foarte greu de dominat pentru a fi tu cel care câștigă masa. Să nu mai vorbim de jucătorii care își doresc să trăiască din pasiunea lor pentru gambling; în acest caz, jocuri precum pokerul necesită extrem de multă disciplină și tot la fel de mult antrenament.

La polul opus, există jocuri precum sloturile sau blackjackul – de departe cel mai permisiv joc de noroc cu cărți. Este ușor și profitabil și beneficiază de una dintre cele mai avantajoase marje ale casei. Cu toate acestea, blackjackul nu este scutit de jucători care încearcă să își atingă norocul și în moduri mai puțin corecte, precum tehnicile prezentate în paragrafele următoare.

Consultarea unui ghid

În mod normal, cazinourile tind să nu aibă reguli specifice împotriva consultării cu un ghid pe parcursul jocului, mai ales în contextul gamblingului online. Jucătorii pot da curs fără rețineri recomandărilor unor prieteni prezenți și ei la masa de gambling și pot, de asemenea, să consulte ce surse de instrucțiuni doresc, deoarece majoritatea cazurilor nu vor interfera cu desfășurarea jocului, decât dacă sunt înregistrate în mod frecvent câștiguri suspecte.

Astfel, ghidurile, indiferent de corectitudinea lor, nu ar fi ilegale în sine. Cu toate acestea, ar putea fi considerat împotriva bunelor maniere ale cazinoului să arunci o privire la o carte. Pe de altă parte, jocurile de blackjack online nu dispun de mecanisme de monitorizare a ecranului jucătorului și nu pot detecta dacă urmărești un ghid strategic într-o altă filă a browserului. Deci,ești liber să consulți orice ghid de strategie dorești – acest comportament de joc nu va fi considerat fraudulos.

Iar pentru a te convinge de acest lucru poți accesa platforme de gambling precum Casa Pariurilor unde nu doar că te poți relaxa cu cele mai populare variante de blackjack, dar vei putea totodată să aplici orice strategie ți se pare interesantă, pentru a-ți șlefui aptitudinile de joc și pentru a verifica dacă poți sau nu să îți influențezi norocul când vine vorba de jocurile online.

Coliziunea cu un dealer

De obicei, jucătorii tind să se avânte în joc crezând cu tărie că aplicarea anumitor strategii le va garanta câștigul, însă când ajung la masa de blackjack constată că jocul este o confruntare directă între mâna dealerului și cea proprie. În acest caz, cel mai evident mod de a trișa este eliminarea opozitiei. Au existat însă și cazuri în care jucătorii s-au înțeles cu dealerii, dar această practică nu poate da roade pe termen lung.

Cazinourile știu că lucrurile s-ar destrăma ușor dacă dealerul ar lucra în secret pentru jucător. În cele mai mari cazinouri, dealerii se bucură de un pachet salarial consistent, tocmai pentru a elimina tentația de a juca în favoarea clienților. Iar salariul nu este singurul aspect motivant pentru dealer care să îl convingă să nu fraudeze sistemul.

În majoritatea statelor în care industria gamblingului este reglementată atent, cooperarea dealerului cu jucătorul este considerată o infracțiune de gradul I și atrage sancțiuni serioase. În altă ordine de idei, această metodă de trișare este una dintre cele mai rar practicate.

Exploatarea jocului

Dacă metoda prezentată anterior este practicată foarte rar, la polul opus se regăsește exploatarea jocului. Aceasta este de fapt cea mai clasică formă de trișare și preferata jucătorilor. În blackjack, multe dintre avantajele dealerului se datorează faptului că acesta începe să joace abia după ce jucătorul și-a ales mâna. Dacă ai ști de dinainte care sunt cărțile dealerului, jocul ar deveni într-adevăr mult mai ușor, însă și-ar pierde adrenalina.

Dacă ai aplica o astfel de metodă, ai câștiga majoritatea jocurilor. Prin urmare, această metodă de trișare este populară prin prisma faptului că îți permite să acumulezi cunoștințe valoroase de joc. Însă nu te baza pe acest lucru deoarece cazinoul dispune de o multitudine de metode de siguranță menite să împiedice fraudele de orice natură. Pe lângă faptul că sunt montate camere pe întreaga suprafață a sălii de jocuri, dacă vei reuși să acumulezi câștiguri consistente într-un timp prea scurt sau prea ușor, randamentul tău va fi considerat suspect, iar casa va investiga cum a reușit această performanță.

Disimularea

În cele din urmă, cea mai comună și mai accesibilă metodă de trișare este minciuna. Pentru a-și influența rezultatele jocului, majoritatea jucătorilor aleg să disimuleze când se confruntă cu priviri intrigante sau cu parteneri de joc prea lacomi.

În cazul în care nu ai remarcat până acum, cel mai des jucătorii susțin că au vrut să stea deși ulterior se aruncă în joc sau că intenționau să împartă în situațiile în care cea de-a treia carte este un As. Acestea sunt câteva dintre cele mai uzuale minciuni, însă dacă îți vei analiza partenerii de joc cu atenție, cu siguranță vei mai sesiza și altele.

Fără îndoială, aceste metode nu pot da rezultate pe termen lung, motiv pentru care ar fi de preferat să optezi pentru o abordare corectă a jocului astfel încât să te poți bucura de un maxim de satisfacție, fără a risca să te confrunți cu controale din partea cazinoului.

În cazul în care nu joci doar pentru propriul divertisment și urmărești să obții și profit din pasiunea ta, recomandat ar fi să nu te familiarizezi cu metodele prezentate mai sus deoarece, pe termen lung, acestea îți pot face mai mult rău decât bine. Dacă te vei obișnui să trișezi vei reduce considerabil satisfacția și adrenalina jocului și te vei confrunta cu controale riguroase din partea cazinoului, care îți vor influența negativ nu doar câștigurile, ci și imaginea în fața partenerilor de joc.

Pentru o experiență de joc completă și autentică antrenează-te cât mai mult posibil și învinge-ți adversarii aplicând strategii de joc 100% corecte. Astfel vei câștiga nu doar bani, cât și respectul și admirația celorlalți jucători de la masă, aspect deosebit de important pentru cei care vor să devină o legendă în lumea gamblingului.