Trei minori împreunã cu un adult sunt suspectati cã au dat mai multe spargeri la magazinele din localitate.  Copiii sunt în atentia Serviciului de Probatiune pentru alte fapte de naturã penalã. În urma cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit faptul cã sunt autorii mai multor infractiuni de furt calificat, pe raza municipiului Vulcan, în perioada 22.02.-02.03.2018, vizatefiind societãti comerciale în care cei în cauzã pãtrundeau prin efractie si sustrãgeau bãuturi alcoolice si tigãri.
”Politistii vulcãneni au reusit (…) sã identifice un tânãr în vârstã de 18 ani si doi minori în vârstã de 14 ani, toti din municipiul Vulcan, cu privire la care au stabilit cã, în noaptea de 04/05.03.2018, au pãtruns prin efractie în incinta unui magazin din localitate, de unde au sustras mai multe pachete de tigãri”, declarã Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Politistii din Vulcan au mai reusit sã recupereze prejudiciul în acest caz, adicã 253 pachete de tigãri de diferite mãrci. Acestea au fost ascunse într-o anexã a casei în care locuia unul dintre suspecti.
Politistii l-au retinut pe tânãrul de 18 ani pentru 24 de ore si ar putea ajunge în celula de arest. Cei trei copii sunt cercetati în stare de libertate pentru furt calificat.
Maximilian Gânju