Minora internata la Spitalul din Lupeni a nascut

Fetita de 14 ani lasata insarcinata de prietenul ei mai mare decat ea cu 13 ani, a nascut joi un copilas perfect sanatos, „viitor profesor”, cum s-a exprimat managerul Spitalului Municipal Lupeni, Dorel Neamtu. Internata inca de saptamana trecuta la Spitalul Municipal Lupeni, minora de 14 ani, din Mures, a nascut joi dimineata un baietel perfect sanatos.

„Copilul s-a nascut prin cezariana, la ora 10.30, are 2500 de grame si a primit nota 9”, a declarat managerul Spitalului Municipal Lupeni, dr. Dorel Neamtu, care a facut parte din echipa de medici care a supravegheat nasterea. Acesta spune ca, atat bebelusul, cat si mama sunt bine.

„Mama a fost internata la reanimare pana maine, pentru ca asa este procedura, iar maine revine pe sectie”, a mai spus, ieri, dr. Neamtu. Atat mama, cat si copilul vor ramane in spital o perioada de 5-7 zile, dupa care vor fi externati. Intre timp, iubitul fetei, Andrei Szabo, de 27 de ani, din Lupeni, este cercetat penal de politisti pentru comiterea infractiunii de intretinere de relatii sexuale cu un minor

„Politistii au inceput cercetari fata de suspect si au stabilit ca acesta are o relatie de concubinaj cu minora si ca din luna mai 2011 si pana in prezent au locuit la domiciliul minorei, intr-o comuna din judetul Mures”, a declarat la momentul declansarii cercetarilor Bogdan Nitu, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.

Carmen Cosman