Minor la volan, oprit cu focuri de armă

Un tânăr de doar 16 ani a fost oprit în trafic de polițiști, care au fost nevoiți apoi să tragă focuri de armă. Incidentul a avut loc la miezul nopții de sâmbătă spre duminică.

„În data de 24.10.2021, în jurul orei 01:20, polițiștii Postului Poliție Sarmizegetusa au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism care se deplasa pe raza comunei Râu de Mori.
Întrucât persoana aflată la volan nu a oprit, patrula de poliție formată din doi polițiști a pornit în urmărirea autoturismului, cu autospeciala de poliție.
După ce autoturismul urmărit a oprit (in apropierea localității Ostrov) conducătorul acestuia a fugit pe un câmp viran deschis, iar pentru prinderea acestuia, unul dintre polițiști a executat mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu armamentul din dotare. Persoana care a condus autoturismului a fost prinsă, și condusă la sediul Poliției, pentru cercetări.
Cel în cauza este un minor în vârstă de 16 ani, din comuna Totesti, care nu posedă permis de conducere.
În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.