Minerii, asteptati sã vadã cel mai mare parc eolian

 

Minerii din Valea Jiului sunt invitati sã vadã cel mai mare parc eolian din tarã. Deplasarea este gratuitã si va avea loc în data de 12 septembrie.
RWEA lanseazã invitatia la cea de-a treia editie a evenimentului WIND OPEN DAY – Ziua portilor deschise la parcurile eoliene, ce va avea loc în cel mai mare parc eolian onshore din Europa, CEZ (Fântânele- Cogealac), pe data de 12 Septembrie 2019. “Editia de anul acesta este dedicatã Centrului de Formare Profesionalã pentru Energie Regenerabilã si Distributie de Electricitate – un  program de reconversie profesionalã pentru mineri, proiect elaborat de RWEA cu sprijinul Ministerului Energiei, UPET, Renewable Schools of Skills si CEZ. Astfel invitãm  persoanele ce desfãsoarã activitãti în minerit sã ia parte acest eveniment unde vor avea ocazia sã viziteze parcul eolian si sã se informeze direct despre programul initiat de RWEA de  reconversie profesionalã în cadrul unei atmosfere relaxante de picnic”, aratã RWEA.  Deplasarea este gratuitã si vor fi puse la dispozitie autocare de cãtre asociatie. De asemenea, la parcul eolian se va asigura masa de prânz.  “Plecarea va avea loc din Petrosani din parcarea hotelului Petrosani  imediat dupã miezul noptii, la ora 00,30 în data de 12 septembrie. Întoarcerea se va face cu plecare din Cogealac în 12 septembrie ora 18,00 si retur în Petrosani pe 13 septembrie ora 05,00”, mai aratã organizatorul.  Cei interesati pot suna la 0742 670 999 sau pot gãsi informatii de înscriere pe site-ul RWEA sau pagina de facebook RWEA – Asociatia Românã pentru Energie Eolianã.
Cosmin BACIU

3 comentarii la „Minerii, asteptati sã vadã cel mai mare parc eolian

 • 10 septembrie 2019 la 19:56
  Permalink

  Vrem sa vedem investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan !

 • 12 septembrie 2019 la 19:16
  Permalink

  au fost cand s-au cumparat lopeti si sape noi ,mai vrei si altceva?

 • 13 septembrie 2019 la 09:33
  Permalink

  Mineri totul este sa fiti pregatiti,atit timp cit va fi psd-ul la conducerea acestei tari fiecare miner va avea eoliana lui !

Comentariile sunt închise.