MILITARU TRECE LA ATAC!

Unul dintre cei mai reprezentativi fotbalisti pe care i-a avut Jiul Petrosani, Damian Militaru (51 ani ), devenit antrenor în urmã cu zece ani, s-a ocupat mai mereu de echipele de copii si juniori ale Jiului.
Recent, el a luat decizia de a-si lua cariera profesionalã în npropriile mâini, urmând a deschide în curând „Scoala de fotbal Damian Militaru”, pertener fiind un alt fost jucãtor si antrenor de la Jiul, Cosmin Kanduth.
Damian Militaru a jucat la Jiul în perioadele 1990-1993 si 2000-2007 el fiind de-a lungul timpului si component al echipelor Dinamo Bucuresti (1993-1994), Steaua Bucuresti (1994-1999), Shinnik Iaroslav – Rusia (1999) si Electroputere Craiova (1999-2000).

Fotbal, Liga a IV-a Hunedoara / SCORURI DE MAIDAN ÎN ULTIMUL ACT
S-a încheiat o nouã editie a Ligii a IV-a Hunedoara într-un anonimat total, cel putin raportat la dezinteresul unor echipe acum la final: Retezatul – CSM Vulcan 1-7, rusine pentru campioana de acum4 ani, Univ. Petrosani în aceeasi notã jenantã, 0-5 cu Soimil Bãita, Cãlanul, o jenã totalã, 1-9 la Lupeni, în fine, Cetate Deva, 0-16 acasã cu C.S. Hunedoara!? Despre ce fotbal echilibrat mai vorbim ?
Hercules Lupeni – Victoria Cãlan 9-1 (4-0) – VICTORIE DE ORGOLIU
Hercules Lupeni a încheiat sezonul 2017-2018 într-o manierã de joc ce aduce aminte de echipa campioanã de acum doi ani, reusind un fotbal spectacol înn fata echipei de pe locul 3 , Victrori Cãlan, care s-a prezentat lamentabil în ultima etapã. Lupeniul a scos în evidentã calitãtile unor jucãtori precum A. Harangozo, Cismasiu, M. Filip sau Ciocârlan, care au  abordat meciul extrem de serios, punctând de cãte ori s-a ivit ocazia. O victorie de orgoliu în fata unei echipe care a aplicat un tratament  lipsit de fair-play, în tur, la Cãlan. O victorie clarã în final de campionat, ce lasã sã se  întrevadã o posibilã relansare din toamnã.
Genu TUTU