C ursanții de la Centrul de pregătire a cadrelor militare în domeniul educației fizice și sportului în armată, împreună cu cei de la Cursul de instructori schi, sunt angrenați într-un stagiu de instruire intensivă în Munții Parâng până pe 1 martie 2024.

Această perioadă cuprinde activități practice de învățare și pregătire desfășurate în garnizoana Petroșani, la Baza Didactică „Prof. Virgil Teodorescu”, parte a Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București. Aceste activități includ operațiuni complexe specifice, cum ar fi deplasarea folosind schiurile de tură și camping-ul la cort la altitudini de peste 2000 de metri.
”În perioada 5 februarie – 1 martie 2024, cursanți de la Centrul de pregătire a cadrelor militare în domeniul educației fizice și sportului în armată și cursanți de la Cursul de instructori schi desfășoară activități practice de învățământ și instruire. Activitatea se desfăşoară în garnizoana Petroşani, Munţii Parâng, respectiv Baza Didactică „Prof. Virgil Teodorescu”, aparţinând Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti şi presupune activităţi specifice complexe, precum deplasarea pe schiurile de tură şi camparea la cort, la peste 2000m altitudine”, arată reprezentanții Universității Națională de Apărare ”Carol I”.
Monika BACIU