Mesaj adresat tuturor hunedorenilor / Opriti asaltul asupra Romanei!

    Stimati Hunedoreni,
Suntem la finalul unei campanii electorale complicate. Fiecare partid, fiecare politician a incercat sa va atraga atentia, sa va convinga sa-l votati. Ca si in vara, la alegerile locale, si eu, si colegii mei din PSD, am reusit sa ducem o campanie pozitiva, fara atacuri la persoana, fara insulte si fara sa aruncam cu pietre in adversarii nostri politici.
PSD a incercat in toata campania electorala sa arate oamenilor adevarul, pentru ca oamenii sa judece si sa aleaga in cunostiinta de cauza.
Increderea are nevoie de incredere. Daca vrem ca Romania sa aiba un viitor, atunci va trebui sa reconstruim solidaritatea si increderea intre oameni. Acesta trebuie sa fie punctul de plecare al unei guvernari bune si puternice, obiectivul nostru principal.
Tot ce s-a intamplat in ultimul an arata ca asaltul asupra Romaniei a inceput din nou. Azi, suntem din nou, la un pas de a ne reintoarce la taierile de salarii si de pensii, la un nou imprumut de la FMI, cu toate consecintele lui inrobitoare pentru Tara. Am mai trecut in 2008 prin asemenea momente si stim foarte bine asta!
Am mai spus-o si o repet: cauzele saraciei trebuie cautate in faptul ca miliardele facute de straini pe spinarea romanilor se scurg in afara granitelor Romaniei, in timp ce tinerii isi parasesc familiile si Tara, fiindca aici nu mai au solutii. Este o sangerare, o secatuire care ne afecteaza pe toti, in egala masura!
Si este timpul sa o spunem cu subiect si predicat: pe 11 Decembrie vom alege intre o guvernare pentru Romania, pentru romani, si o guvernare pentru Bruxelles si pentru straini! Pe 11 Decembrie, vom alege intre a avea un Parlament si un Guvern al tuturor romanilor si a avea un Parlament si un Guvern care apara doar privilegiile celor vor sa transforme Romania intr-o colonie a corporatiilor transnationale si a bancilor straine! Nu de „tehnocrati” platiti de Bruxelles are nevoie Romania, ci de romani, pentru romani!
PSD este pregatit sa lupte pentru Romania si pentru romani. Pentru asta, pe 11 Decembrie, mergeti la vot si alegeti in cunostiinta de cauza. Impreuna putem opri sangerarea care ne distruge pe toti.
    Va multumesc tuturor si va asigur de increderea si respectul meu!
Laurentiu Nistor
Presedintele PSD Hunedoara

Comandat: PSD Hunedoara; Executat: MBD REPORTER MEDIA SRL Petrosani; CUI AEP mandatar financiar 11160007

3 comentarii la „Mesaj adresat tuturor hunedorenilor / Opriti asaltul asupra Romanei!

 • 8 decembrie 2016 la 16:44
  Permalink

  Practic imi vine sa vomit in timp ce citesc acest rahat de mesaj al PSD-ului.
  Leprele asta de PSD-isti, inca nu inteleg ca Romania nu este doar o tara de tampiti, asistati sociali si cocalari, pe care poti sa-i manipulezi cum vrei cu doi litri de ulei si doua kilograme de faina.
  Intr-un fel sunt linistit, deoarece mesajul penalilor PSD, este destinat votantilor lor, care in procent de 90% este compus din analfabeti functionali si tampiti de tampiti cu acte semnate la zi.
  Asa ca, mesajul este cam degeaba, sau cum ar spune o vorba romaneasca: Frectie la picior de lemn. Cu astia este mai greu pe calea scrisa !
  Daca era vreun articol de mancat, fumat sau baut, se prindeau si ai lor mai repede, asa ca, …

 • 8 decembrie 2016 la 22:42
  Permalink

  Bravo Mino Nino, ai pus „degetul pe rana” si m-ai „uns” la suflet. S-ar putea sa aiba ecou mesajul la cei nehotarati, care sper ca si-au dat in sfarsit seama ce jigodie a fost si este acest demagog ordinar Laurentiu Nistor, un agramat mincinos care a strans in jurul sau toata ” pleava ” psd-ista, toti lingaii si incompetentii slugarnici. Cetateni ai Vaii si ai judetului Hunedoara daca nu cascati bine ochii si o sa votati „ciuma rosie” o sa ajungem printre cele mai sarace judete, precum Teleormanul lui Dragnea sau Vaslui etc. Cele mai sarace zone din tara sunt cele unde domina PSD-ul, se poate constata din statistici!

 • 9 decembrie 2016 la 12:11
  Permalink

  Nu am vrut sa votez dar pe 11 decembrie merg si votez USR. Nici PNL nu merita votat…..PSD cu atat mai putin. Merg sa votez pentru Ciolos, care s-a dovedit un om modest si cinstit, si pentru a nu intra UDMR in Parlament. Cu cat mergem mai multi si votam bine scadem procentul PSD si alungam ciuma udemerista de la guvernare!!!!

Comentariile sunt închise.