SÂMBATA DE LA ORA 15:00 ÎNCÃ UN DERBY PE STADIONUL „JIUL” / JIUL (A.C.S. SIRINEASA) – C.S.M. RESITA

Din nou o partidã de importantã pentru echipa de la Petrosani, confundatã deja ca „Jiul”, sunt asteptate câteva mii de suporteri din toatã Valea Jiului la meciul care va întãri pozitia de lider a echipei de la Petrosani.
UN FOTBAL SPRE NORMALITATE
Sãptãmâna trecutã un grup de 20 de pensionaricoordonati de domnul Nutu Jurca au avut la dispozitie un autocar care i-a dus la meciul de la Ghiroda. Pe durata deplasãrii li s-a asigurat  tot confortul: hranã, apã, cafea. „Cei din conducerea echipei noastre au spus  astfel de actiuni vor continua si cã vor fi si alte surprize în cursul acestui campionat. În plus, termenul de A.C.S. Sirineasa dispare, toate demersurile fiind ca echipa sã fie Jiul Petrosani” a precizat Nutu Jurca.
„VOM READUCE JIUL LA LOC DE CINSTE”
Noul antrenor al echipei de la Petrosani, Dan Vasilicã (40 de ani)
Noul antrenor al echipei ce activeazã  la Petrosani este detinãtor al licentei UEFA A din acest an. El a fost antrenor la International Bãlesti începând cu anul 2010 si pânã în prezent. În anul 2017 a fost si pe postul de preparator fizic al echipei Pandurii Tg. Jiu. “Am venit la Petrosani sã pun umãrul la acest proiect ambitios de a readuce aceastã zonã de traditie a fotbalului în liga secundã. Avem un grup de jucãtori valoros, care prin ambitie si muncã va reusi sã repunã din nou Petrosaniul pe o treaptã superioarã a fotbalului românesc.”, a conchis antrenorul
GENU TUTU

3 comentarii la „SÂMBATA DE LA ORA 15:00 ÎNCÃ UN DERBY PE STADIONUL „JIUL” / JIUL (A.C.S. SIRINEASA) – C.S.M. RESITA

 • 26 octombrie 2017 la 19:59
  Permalink

  Hai Jiul Petrosani !!! ( valea jiului este alaturi de voi dar sa nu fim tradati din vara cu Targu Jiu sau Valcea ) Hai Jiul Petrosani !!! Hai Jiul Petrosani !!!

 • 27 octombrie 2017 la 07:08
  Permalink

  Hai Jiul Petrosani !

 • 27 octombrie 2017 la 11:07
  Permalink

  Jiul Petrosani ! Jiul Petrosani ! Jiul Petrosani !

Comentariile sunt închise.