A dministrația locală de la Petrila a scos la licitație un contract în valoare de 3.077.997 de lei care are ca obiect reabilitarea mai multor străzi din localitate Investiția este finanțată din fonduri europene.

Străzile care vor fi modernizate în baza contractului sunt Dobrești, Jiului, Mesteacănului, Predoni, Traian Vuia, Tudor Vladimirescu, Prevescios, Avram Iancu și strada Traian Vuia legătura cu centura Petrila. Durata de execuție a lucrărilor este de un an de zile.
Obiectivele contractului le constituie aducerea structurii rutiere la parametrii tehnici corespunzători categoriei străzilor; corecția și îmbunătățirea elementelor geometrice ale străzilor, atât în profil transversal cât și în profil longitudinal, amenajarea trotuarelor și a parcărilor, acolo unde este cazul, realizarea semnalizării orientale și vertical, indicatoare și marcaje rutiere și montarea de parapet metalici, acolo unde este cazul pentru o siguranță a circulației; asigurarea accesului la blocul social din strada Republicii, creșterea calității vieții populației orașului Petrila.
25 iulie este data limită pentru depunerea ofertelor.
Monika BACIU