Lucrarile la Telegondola din Parang continua, deocamdata

Proiectul Telegondola de la Petrosani merge mai departe, insa nu se stie daca noul Guvern va mai aloca bani de la anul incolo. Primarul Municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, spera ca odata cu schimbarea Guvernului, proiectul de Amenajare a Domeniului Schiabil din Masivul Parang, sa nu aiba de suferit. Pentru anul acesta sunt preconizate o serie de lucrari care au si inceput deja, insa nu se stie ce va fi la anul. “Proiectul Telegondola merge in continuare, firma este in teren, iar acum se lucreaza la partiile 2A, 2B, 2 C si la instalatia de zapada artificiala, se trag conducte. De asemenea, s-a inceput si saparea bazinului de apa din zona Casuta din Povesti”, ne-a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul Municipiului Petrosani.

Acest proiect prevede, printre altele, construirea telescaunului TS3 de la Hotel Rusu si pana la zona Casuta din Povesti, amenajarea mai multor partii, crearea unui lac artificial si construirea unei telegondole deasupra orasului pana in statiune. In prezent nu este realizata nici macar 25 % din lucrare.

Luiza Andronache

5 comentarii la „Lucrarile la Telegondola din Parang continua, deocamdata

 • 24 mai 2012 la 21:50
  Permalink

  Vor continua numai dupa ce vedem de ce un proiect cumparat de la Bansko cu 5000 euro a costat 80 miliarde in Romania. Bau, Bau se apropie pisica neagra.

 • 24 mai 2012 la 22:55
  Permalink

  USL (PSD-PNL) vor opri lucrarile din rautate pe care ii cracterizeaza,Cosmin Nicula sau Alin Simota sunt plini de invidie.

 • 25 mai 2012 la 06:23
  Permalink

  Teorema 2012: Draga doamna cetatenii – „conditia necesara si suficienta ca sa se urgenteze judecarea dosarului tau in instanta este sa te pui rau cu Cosmin Nicula in aceste momente.”

 • 26 mai 2012 la 05:27
  Permalink

  Dezvoltarea turismului in Valea Jiului : in afara de proiecte supradimensionate si cu profituri bine directionate turismul se va dezvolta astfel ,toata valea jiului va avea numai turisti – plecati pe alte meleaguri sa isi caute de lucru .Cine crede ca in Germania sau Elvetia se traieste numai din turism este un om inteligent m politician sau afacerist ambii colaboreaza foart bine si au un scop precis – luam cat putem pentru noi iar prostimea nu are decat sa caste gura si sa faca turism !

 • 26 mai 2012 la 09:09
  Permalink

  Dorim sa facem o noua rectificare de buget —dar teapa nu se mai poate —sunt oamenii cu ochiipe ei nu mai pot umfla facturile

Comentariile sunt închise.