Lucian Resmeritã: “Administratia localã din municipiul Lupeni va sustine si va sprijini educatia si proiectele din institutiile de învãtãmânt”

Deschiderea noului an scolar la Lupeni a debutat sub cele mai bune auspicii, autoritãtile locale promitându-le tot sprijinul dascãlilor si elevilor.
Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeritã, prezent la festivitãtile de deschidere a noului an scolar le-a transmis dascãlilor cã  Administratia localã din municipiul Lupeni va sustine si va sprijini  educatia si proiectele din institutiile de învãtãmânt, cu acea convingere cã întreaga comunitate localã  trebuie sã înteleagã si sã stie  cã cea mai bunã investitie este în copii. Si, pe lângã promisiunea de sustinere neconditionatã a unitãtilor de învãtãmânt.
Lucian Resmeritã le-a transmis celor care debuteazã în viata de scolar, sã aibã încredere în puterea lor de a acumula cunostinte noi si sã aibã încredere în dascãlii lor, dar, în acelasi timp, a tinut sã-i felicite din nou pe elevii si profesorii care au avut în anul scolar precedent, rezultate bune si foarte bune în activitatea educationalã.
“Doresc sã felicit cadrele  didactice pentru rezultatele obtinute în anul precedent. În Noul an scolar 2018-2019 care acum începe  doresc tuturor copiilor, profesorilor, pãrintilor dar si bunicilor sã fie sãnãtosi, mult succes, rezultate din cele mai bune si multã putere de muncã! Administratia localã va sustine si sprijini educatia si proiectele din institutiile de învãtãmânt, cu totii trebuie sã stim cã cea mai bunã investitie este în copii”, a spus primarul Lucian Resmeritã.