Luat de politie dupa ce a oprit pe calea ferata

Un barbat din Petrosani a pus pe jar autoritatile, dupa ce s-a urcat beat crita la volan si a oprit direct pe calea ferata. Incidentul a avut loc la lasarea serii, in zona trecerii la nivel cu calea ferata din Cartierul Aeroport.
masina2
Cativa oameni au vazut ce s-a intamplat si au sunat la 112, fiind ingrijorati sa nu treaca vreun tren.
Barbatul a fost scos de oamenii legii din masina, iar autoturismul a fost indepartat de pe calea ferata. Politistii l-au luat pe sofer si l-au dus la spital, unde urmeaza sa ii stabileasca alcoolemia

Un comentariu la „Luat de politie dupa ce a oprit pe calea ferata

  • 2 martie 2017 la 11:47
    Permalink

    vedeti de asta romania e o tara de rahat pe omul acesta baut cei drept il umilesc public ,il aresteaza si o sa l condamne tare in schimb pe un alt cetatean radu sorin care a distrus beat cu alcolemie 2 la mie centrul de informare turistica il mingai pe crestet,il lasi spre rusinea generala sa devina rector al unei institutii de invatamint iar justitia cea corecta ii da o simpla amenda penala ,la fel baronul comunist din petrila gh bobar care a dat beat cu jeepul in sant a primit munca in folosul comunitatii…..sa intelegem ca lumea se imparte intre oameni simpli care trebuie umiliti si pedepsiti si baroni psd care sfideaza legea si ne rid in nas?

Comentariile sunt închise.