Locuri de muncã pentru lupeneni

O societate bazatã pe principii economice sãnãtoase stie cã investitiile sunt generatoare de locuri de muncã.  Acest lucru si l-a însusit si primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeritã, care le solicitã societãtilor care îsi desfãsoarã activitatea pe raza municipiului sã angajeze localnici.  “În urma discutiilor purtate la sediul Primãriei Lupeni cu reprezentantii de la Hidroconstructia Cluj, firma care executã lucrãrile la canalul colector ape uzate din Statiunea Straja, învestitie finantatã integral de Consiliul Judetean Hunedoara, am solicitat ca lucrãrile sã fie executate cu angajati din municipiul Lupeni. Vã informez cã firma a lansat o ofertã de 10 locuri de muncã, pe cei interesati îi rog sã contacteze direct firma angajatoare la numãrul de telefon tel.0722393940„, spune Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.  Primarul municipiului Lupeni si-a propus, în  programul sãu, sã creeze facilitãti pentru atragerea investitorilor, astfel încât locurile de muncã sã fie  permanente.

Monika BACIU

Un comentariu la „Locuri de muncã pentru lupeneni

  • 17 iulie 2017 la 08:19
    Permalink

    Salutare sclavilor,
    Am si eu 2-3 firme in Lupeni, pentru ca Nic Fisic este bogat si are cu ce. M-a chemat si pe mine domn primar sa-mi spuna sa angajez localnici. Omul are dreptate, l-am ascultat, am angajat 16 oameni cu 8 ore/zi. Ii pontez in acte pe fiecare cate 30 minute x 16 oameni egal 8 ore si ii tin la munca cate 12 ore/zi/persoana…asa ca l-am ascultat pe domn primar.
    Oricum domn Stelica de la ITM mi-e prieten, pai n-am fost eu nas la nunta lu’ baiatu’ lui…si pentru ca Nic Fisic a fost nas i-am spus la domn Stelica „finule nu ma intereseaza cum faci da’ la nunta sa vina toti patronii ca altfel dracu-i pe ei cat casa”.

Comentariile sunt închise.