Locuri de joacã vandalizate

Mobilierul stradal nu rezistã nici câteva luni. Si nu e vorba de materiale slabe calitativ, ci de gradul de civilizatie al locuitorilor din Valea Jiului.

De la est la vest, zilnic sunt distruse cosuri de gunoi, bãnci, dar si alte bunuri apartinãtoare domeniului public. Cu o astfel de situatie se confruntã si edilii de la Vulcan. “Locurile de joacã au fost distruse. În primãvarã au fost înlocuite bãnci, leagãne, iar sãptãmâna trecutã au distrus toate bãncile într-o noapte”, spune Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan. Cum hotul neprins e negustor cinstit, la fel se poate spune si de cei care vandalizeazã bunurile tuturor. Cu greu sunt identificati cei care distrug patrimoniul orasului, iar costurile de reparatii sunt suportate din buzunarele contribuabililor.

Monika BACIU

2 comentarii la „Locuri de joacã vandalizate

 • 31 august 2016 la 19:51
  Permalink

  Un sistem tip ” Big Brother ” zic ca ar fi eficient. Prinsi cu camera de filmat si obligati sa repare tot ce au stricat si n-au stricat.

 • 1 septembrie 2016 la 11:57
  Permalink

  Cimpanzeii urbani, sunt specimen des intalnit pe teritorul tarii noastre.
  Idiotii astia trebuie prinsi si pusi sa plateasca triplu.
  Au spart un cos de gunoi stradal sa plateasca trei la pretul pietei plus o amenda usturatoare si ca umilinta sa fie si mai mare, trebuie pusi sa presteze trei ore de munca obligatorie in folosul comunitatii la o ora de varf ca si maturatori stradali imbracati in salopete portocaliu fosforecent inscriptionate pe spate cu litere mari PROSTUL ZILEI, chiar langa locul unde au distrus cosul de gunoi stradal sau ori ce alt bun public, platit din banii contribuabililor, in timp ce este supravegeat de un jandarm.
  Cretini astia trebuie umiliti public, sa vada lumea cat de prosti sunt.
  Cimpanzeii astia numai asa pot fi disciplinati, umilindui public.

Comentariile sunt închise.