Locuintele viceprimarului din Vulcan si a unui politist, perchezitionate cu mascati

Casa viceprimarului din Vulcan, Angela Stoica, si a politistului Adrian Sucila a fost perchezitionata ore in sir de mascati, intr-o ancheta desfasurata de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara. Anchetatorii au oferit foarte putine amanunte despre acest caz, insa spun ca se fac verificari in ceea ce priveste posibila comitere a infractiunii de act sexual cu un minor si furt!

Ancheta – soc in municipiul Vulcan, acolo unde mascatii au luat, marti seara, cu asalt apartamentul politistului Adrian Sucila si casa viceprimarului Angela Stoica. Dupa ore bune de cercetari, au fost ridicate mai multe probe, care vor fi experizate. De asemenea, Adrian Sucila – un apropiat al Angelei Stoica – a fost dus pe sus de anchetatori la Politia Municipiului Vulcan, unde a fost audiat ore in sir, iar la politie au ajuns si cei doi copii ai Angelei Stoica, precum si viceprimarita din Vulcan si sotul ei. Initial se vorbea despre posibile infractiuni de natura economica, insa dosarul aflat in lucru este halucinant, dar datele sunt, inca, contradictorii. „In cursul acestei zile s-au efectuat mai multe perchezitii domiciliare la mai multe locatii. Este vorba despre un agent de politie si despre o alta persoana, din cadrul Primariei. Au fost ridicate, ambalate si sigilate mai multe bunuri care urmeaza sa fie expertizate. Este vorba despre infractiuni privitoare la viata sexuala, respectiv act sexual cu un minor, si una de furt. La acest moment nu va pot da mai multe informatii”, a declarat marti noaptea Adina Velescu, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara. Aceasta a precizat doar ca minorul este de sex masculin, dar cine a intretinut relatii sexuale cu el sau cine si de la cine a furat sunt, cel putin pana acum, intrebari fara raspuns.

Razbunare?!

Pe de alta parte, viceprimarul Angela Stoica a  prezentat o noua versiune a cazului, cum ca ambii copii ai ei ar fi fost agresati de Adrian Sucila si de ea, si ca asta ar fi cautat oamenii legii ore in sir la domiciliul ei. „Nu stiu ce au cautat la mine acasa. Mie mi s-a spus doar ca copiii mei sunt batuti, desi nu este adevarat. Le este ca un tata (n.r. Adrian Sucila). Nu am nimic sa le reprosez celor care au venit, s-au comportat corespunzator. Am venit doar sa-i spun fetei mele sa isi ia un avocat, si baiatului meu care are 16 ani… Nu cred ca i-a batut nimeni”, a declarat viceprimarul din Vulcan la sosirea in sediul Politiei. Aceasta nu exclude varianta unei razbunari in ceea ce priveste familia ei si spune ca nu stie nimic despre celelalte acuze prezentate de procurori. Nici Adrian Sucila nu a  oferit mai multe amanunte, dar nu exclude nici el varianta unei razbunari. „Stiu ca se fac niste verificari. Deocamdata nu sunt acuzat de nimic. S-ar putea sa fie si razbunare, s-ar putea”, a precizat politistul vulcanean, care este intr-un razboi deschis, purtat in instanta, cu comandantul IPJ Hunedoara, Liviu Dumitru. Oricum, Sucila a precizat ca va continua demersurile incepute.

I-a declarat razboi sefului sau direct!

Reamintim ca in urma demersurilor facute in instanta de Adrian Sucila, comandantul IPJ Hunedoara, Liviu Gabriel Dumitru, este judecat din nou de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Politistul Adrian Sucila nu a cerut altceva decat sa fie repus pe functie si a avut castig de cauza. Sucila a fost sanctionat disciplinar in urma cu mai multi ani pentru “comportament necorespunzator” si a  fost transferat de la Biroul de Investigatii Criminale, la Ordine Publica. A contestat decizia si a atacat in instanta sanctiunile aplicate. A avut castig de cauza atat la prima instanta, cat si ulterior, in caile de apel si recurs, si ar fi trebuit repus in functia de pe care a fost schimbat, insa acest lucru nu s-a intamplat. Politistul a cerut tot in instanta sanctionarea celor care nu au pus in aplicare decizia instantei de judecata, iar in 16 februarie 2010 Adrian Sucila mai obtine o victorie la Curtea de Apel Alba Iulia. Judecatorii i-au aplicat sefului IPJ Hunedoara o amenda in cuantum de 20 la suta din salariul minim brut pe economie, per zi de intarziere, pe durata 24.12.2008 – 09.01.2009 pentru neindeplinirea obligatiei de a executa sentinta nr. 885/ CA/25.03.2008 a Tribunalului Hunedoara, ramasa irevocabila. Ulterior, Adrian Sucila a formulat o plangere si la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, contra comisarului sef Liviu Gabriel Dumitru, pentru abuz in serviciu si nerespectarea unei hotarari judecatoresti, dar procurorii au dat rezolutie de neincepere a urmaririi penale. Politistul a  formulat recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care s-a pronuntat, prin decizie penala definitiva, in favoarea acestuia. Dupa motivarea sentintei, dosarul a ajuns, din nou, la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, dar aici procurorul de caz a dispus neinceperea urmaririi penale Acum, cazul a ajuns din nou la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost atacata, din nou, rezolutia procurorilor de la Parchetul de pe langa CA Alba Iulia.

Carmen Cosman

2 comentarii la „Locuintele viceprimarului din Vulcan si a unui politist, perchezitionate cu mascati

 • 4 iulie 2012 la 08:55
  Permalink

  angela e minor ?

 • 4 iulie 2012 la 08:57
  Permalink

  Ia priviti cu ce se amuza „viceaua” pe pagina ei de FB: „Care este pozitia sexuala preferata a lui Stoica Angela?
  R?spuns de la Ana Silai:
  interviurile prietenilor
  1: Afiseaza raspuns ” Am auzit de la unii si un raspuns : „COW-GIRL”.Sa inteleg ca Sucila are apucaturi de „cowboy” ?

Comentariile sunt închise.