Liberalul Dănuț Anghel, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Vulcan: “ Nivelul de trai al locuitorilor din Vulcan trebuie să se schimbe în mai bine”

Intervenția guvernamentală prin care contribuția locatarilor ale căror blocuri sunt anvelopate termic și care doresc să-și monteze ascensoare scade la jumătate, ori faptul că autoritățile locale au posibilitatea, datorită unei inițiative a guvernului liberal, să scrie, separat, proiecte europene pentru dezvoltarea zonelor rurale sunt două proiecte pe care Dănuț Anghel, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Vulcan promite să le aibă priorități în momentul în care va ajunge primar. Dacă voi fi ales primar, promit că mă voi implica personal, pentru ca asociațiile de proprietari  a cât mai multor blocuri de locuințe să aibă posibilitatea de a-și monta ascensoare. Contribuția locatarilor ale căror blocuri sunt anvelopate termic și care doresc să-și monteze ascensoare scade la jumătate, respectiv de la 30 la 15 la sută. Sunt convins de faptul că mulți vulcăneni sunt interesați de modul în care trebuie procedat, pentru ca imobilele în care locuiesc să fie incluse în proiecte care, prin fonduri europene, guvernamentale și contribuția lor, acum mult diminuată, să beneficieze de reabilitare termică. De asemenea, sunt sigur că, în Valea Jiului, în care nu-i oraș care să nu aibă localități rurale componente, ordonanța guvernului liberal va aduce beneficii la care nimeni nu spera până acum. În ce mă privește, dacă voi fi câștigător în alegerile din 27 septembrie, materializarea acestei chestiuni va constitui una dintre priorități”, spune Anghel.

Aceste proiecte au fost discutate, spune Dănuț Anghel, cu ministrul pentru Fonduri Europene Marcel Ioan Boloș, dar și cu  Adrian David, candidatul liberalilor din județul Hunedoara la funcția de președinte al Consiliului Județean care și-au manifestat tot sprijinul în a fi realizate, astfel încât nivelul de trai și confortul oamenilor din Vulcan trebuie să se schimbe în mai bine.

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara CUI 21200012

5 comentarii la „Liberalul Dănuț Anghel, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Vulcan: “ Nivelul de trai al locuitorilor din Vulcan trebuie să se schimbe în mai bine”

 • 20 septembrie 2020 la 20:48
  Permalink

  PNL+PSD=ACEASI MIZERIE

 • 21 septembrie 2020 la 06:55
  Permalink

  „…ma voi implica personal”, „…va constitui una din prioritati”….limbaj de lemn si gargara de politician fost PSD-ist acum cativa ani si actual mare liberal….

 • 21 septembrie 2020 la 06:57
  Permalink

  un om care s-a ridicat fara ajutor politic, felicitari lui Danut ptr tot ce a reusit sa faca, pacat ca pnl nu -l sustine suficient, dar vulcaneni ar trebui sa faca o schimbare merita ceea ce spune Danut

Comentariile sunt închise.