Laurentiu Nistor: Programul PSD prevede investitii de 90 miliarde euro pana in 2020

Dezvoltarea economiei romanesti se poate realiza doar in baza unui proiect realist, iar in acest sens Partidul Social Democrat are in vedere derularea unor investitii totale in suma de 90 de miliarde de euro, in perioada 2017-2020.

Presedintele filialei judetene PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor, a declarat ca principalele surse de venituri pentru investitii vor fi fondurile europene, investitiile din bugetul consolidat al statului si Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii. Acesta din urma este un concept economic ce este utilizat si in alte state europene ca motor de crestere, iar rezultatele sunt foarte bune, a apreciat candidatul PSD la Camera Deputatilor.

Dezvoltam judetul Hunedoara

„Acest fond este foarte util pentru judetul Hunedoara pentru ca va contribui la dezvoltarea economica a mai multor zone defavorizate. Din pacate, Guvernul Ciolos, sustinut de PNL, a uitat de judetul Hunedoara si de faptul ca avem nevoie de minerit, de energie, de agricultura, de o dezvoltare a mediului de afaceri. Pentru noi este important ca Programul PSD prevede ca Fondul va investi in dezvoltarea unor obiective economice din zonele defavorizate, in functie de specificul acestora. Investitiile vor viza insa si sectorul de sanatate, autostrazile, caile ferate de mare viteza si sectorul energetic”, a explicat Laurentiu Nistor.

Presedintele PSD Hunedoara a precizat ca instituirea Fondului Suveran de Dezvoltare Economica nu va duce la cresterea taxelor pentru companii, scopul sau fiind acela de a ajuta mediul de afaceri.

Crestere economica sanatoasa

El a aratat ca PSD urmareste o remodelare a conceptului de crestere economica, astfel incat structura de acum, bazata 80% pe consum si 20% pe investitii, sa fie construita durabil si sa includa 50% consum si 50% investitii.

Referindu-se la proiectele de investitii preconizate pentru perioada 2017-2020, Laurentiu Nistor a mentionat ca Programul PSD are in atentie mai multe obiective, intre care se numara infrastructura de transport. Intre proiectele vizate se numara finalizarea Coridorului de transport european Nadlac-Constanta, care trece si prin Deva, finalizarea autostrazii Transilvania,  dar si o autostrada care sa traverseze Carpatii de la Vest la Est: Targu Mures – Iasi.

La capitolul infrastructura feroviara, intre obiectivele PSD se afla coridorul pan-european IV, precum si partial o autostrada feroviara Bucuresti – Iasi – frontiera.

Oamenii merita un trai mai bun

„Cred ca judetul Hunedoara are nevoie de un program coerent de dezvoltare, iar PSD a elaborat deja acest proiect. De fapt, PSD este singurul partid din Romania care se prezinta in fata alegatorilor cu propuneri concrete ce vizeaza dezvoltarea economica a tarii, demonstrand astfel seriozitatea cu care privim o viitoare guvernare. Trebuie sa credem ca Romania merita mai mult!”, a spus Laurentiu Nistor, candidatul PSD la Camera Deputatilor.
Biroul de presa

Comandat: PSD Hunedoara; Executat: MBD REPORTER MEDIA SRL Petrosani; CUI AEP mandatar financiar 11160007

2 comentarii la „Laurentiu Nistor: Programul PSD prevede investitii de 90 miliarde euro pana in 2020

  • 5 decembrie 2016 la 17:36
    Permalink

    daca nu se rezolva cu recalcularea pensiilor o sa aveti foarte mult de pierdut , multi pensionari va vor intoarce spatele

  • 5 decembrie 2016 la 20:30
    Permalink

    De ce Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) unde erati presedinte domnule Laurentiu Nistor,dupa ce ati castigat alegerile locale din vara nu ati vrut sa modernizati , asfaltati drumul judetean din Parang . Valea jiului a votat tot timpul cu PSD-ul .

Comentariile sunt închise.