Laurențiu Nistor, președintele CJ Hunedoara: “Tânăra generație vrea să se implice pentru a fi parte a construcției zilei de mâine cu responsabilitate și curaj!”

Consiliul Județean Hunedoara și-a deschis ieri, de Ziua Tineretului, porțile pentru tineri, vizitatorii fiind întâmpinați chiar de președintele CJ Hunedoara, Laurențiu Nistor.

Astfel, tinerii, care au vizitat sediul Consiliului Județean Hunedoara, nu puțini la număr, au trăit “ pe viu”o zi de muncă în instituție. Președintele CJ Hunedoara, Laurențiu Nistor s-a arătat încântat de entuziasmul tinerilor și i-a îndemnat să învețe ce înseamnă administrația publică și în se implice în comunitate. “ Cu multă bucurie, am fost, astăzi,(nr: 2 Mai)) gazda unui grup de tineri, care au trecut pragul Consiliului Județean Hunedoara pentru a ne cunoaște și pentru a lua un prim contact cu administrația județeană. Evenimentul a fost organizat cu prilejul Zilei Naționale a Tineretului la inițiativa Fundației Județene a Tineretului Hunedoara, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara și Consiliul Județean al Elevilor, cărora le mulțumesc. Sunt încântat să văd tineri interesați de viitorul județului Hunedoara și de modul în care se desfășoară activitatea în cadrul instituției noastre. Asta înseamnă că tânăra generație vrea să se implice pentru a fi parte a construcției zilei de mâine cu responsabilitate și curaj!
I-am încurajat pe tinerii oaspeți să aibă curajul să se implice, pentru că au ocazia să învețe, să cunoască administrația publică locală și să înțeleagă modul de rezolvare a problemelor cu care se confruntă executivul Consiliului Județean Hunedoara, dar și primarii din județ. Le mulțumesc tinerilor pentru vizită și sper că vor reveni curând, cu același interes!”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele CJ Hunedoara
Diana Mitrache