Laurentiu Nistor demisioneazã

Laurentiu Nistor va demisiona, astãzi, din fruntea Consiliului Judetean Hunedoara. Dupã ce a câstigat, în urma alegerilor parlamentare, un nou mandat de deputat acesta va preda stafeta Consiliului Judetean. Consilierii au fost convocati la o sedintã extraordinarã, iar pe ordinea de zi se aflã si punctul privind “prezentarea demisiei domnului Nistor Laurentiu din functia de presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara”.

În urmãtoarea sedintã a Consiliului Judetean Hunedoara va fi validat noul consilier, dar va fi ales si noul presedinte. Totodatã, la sfârsitul sãptãmânii trecute, noii parlamentari alesi au intrat în posesia mandatelor. Biroul Electoral Judetean a validat mandatele noilor parlamentari, urmând ca acestia sã fie prezenti marti, 20 decembrie 2016 la sedinta de constituire a noului Parlament al României.

Monika BACIU

Un comentariu la „Laurentiu Nistor demisioneazã

  • 18 decembrie 2016 la 19:44
    Permalink

    Sper ca va face ceva pentru valea jiului , ca presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara a uitat sa asfalteze drumul judetean din Parang desi valea jiului a votat tot timpul cu PSD-ul .

Comentariile sunt închise.