La Universitatea din Petroşani continuă lucrările de reparaţii

După ce corpurile principale în care îşi desfăşoară activitatea studenţii şi cadrele didactice au fost sau sunt în curs de reabilitare, acum  conducerea instituţiei de învăţământ superior din Valea Jiului se axează şi pe reabilitarea clădirilor anexe. Este vorba de reabilitarea magaziei şi a unui alt spaţiu care aparţine instituţiei de învăţământ superior.
Magazia în suprafaţă de circa 240 de metri pătraţi va fi reabilitată. Astfel, se are în vedere consolidarea fundaţiei” din beton armat,structuri  metalice la pereţi şi şarpante, închideri pereţi cu panouri metalice termoizolante, şarpanta din panouri metalice termoizolante, pardoseli din beton armat pt trafic auto, montaje echipamente  tehnologice”. 336.134 de lei este suma alocată pentru reabilitarea magaziei.
Încă un spaţiu al instituţiei de învăţământ superior va fi reabilitat.

”Ca urmare a vizitei  efectuate la obiectivul cu  destinaţia Spaţiu Proiect, în vederea executării reparaţiilor care se impun, oferta noastră cuprinde: – Înlocuire instalaţie electrică – Refacere instalaţie sanitară şi compartimentare spaţiu WC – Refacere instalaţie termică – Lucrări de amenajare interioară – Lucrări de refacere a faţadei exterioare”, arată documentul. Preţul lucrărilor este 64.500 lei fără TVA.
Cosmin BACIU

Un comentariu la „La Universitatea din Petroşani continuă lucrările de reparaţii

  • 4 august 2020 la 21:47
    Permalink

    Asta este stire?Ce este iesit din comun?Nu este normal ca proprietarul sa-si intretina cladirea?

Comentariile sunt închise.